El goig i l'encís dels jocs de rol

Registrar-se
 

CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Llegit 27655 cops
Gener 14, 2014, 11:15:15 am
#30
Perfecte doncs, posem-nos-hi en marxa, que si no, no arribarem a temps a la cita amb els elfs al riu del bosc.

Citar
Ambientació: https://soundcloud.com/esteren/dearg-encore-un-espoir

Durant el camí en Bald us explica una mica més la seva vida. Explica que era un ric mercader de la ciutat del Llac, però que va perdre gran part de les seves possessions quan el drac va caure sobre la ciutat. I no tan sols la seva fortuna va quedar pràcticament destruïda, la seva muller na Halla també va morir en l'atac. Emocionat relata com va poder treure al seu fill de entre les flames, però no va poder trobar a la seva dona.

Mica a mica us aneu endinsant més al bosc. Cada cop sembla més fosc i retorçat.
Quan porteu ja un parell d'hores de camí, arribeu a la riba del gran riu del bosc. Però no hi ha ningú. Una intensa boirina cobreix el riu i pertot el vostre voltant. I comença a caure la nit.

Encara no hi són, però creieu-me i confieu en mi. Vindran... Belg! cerca algunes branques i troncs secs, farem un foc mentre esperem i els hi oferirem quelcom per menjar als nostres nous amics.
« Darrera modificació: Gener 14, 2014, 11:16:59 am per Porovma »

En línia


Gener 14, 2014, 12:27:05 pm
#31
En Forlend s'asseu a la soca d'un arbre i es cobreix bé amb la seva capa esfilagarsada. L'Arden s'ofereix per ajudar, i ajuda en belg a tallar un tronc en trossos més petits per la foguera. Al cap de poc, hi ha un alegre punt de claror en la penombra del bosc al capvespre.

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


Gener 14, 2014, 01:54:13 pm
#32
L'Ingund, si convé, també ajudarà a buscar llenya i fer la foguera. Però sobretot està a l'aguait, preocupat de que el nen s'apartés massa del grup.

« Darrera modificació: Gener 14, 2014, 06:17:22 pm per Esmaperdut »

En línia


Gener 14, 2014, 02:16:55 pm
#33
No cal que t'hi esforcis tant, Ingund. Sóm encara prop del límit del bosc, i prop del regne dels elfs del bosc. Altres coses no, però perills a les seves terres n'hi ha menys que en altres llocs del bosc llobregós.

L'Arden sacseja el cap quan sent el comentari del seu cosí. L'optimisme d'en Forlend pot arribar a ser enutjós a vegades, tot i que els seus ànims puguin ser desitjables en moments de penúria. menys mal que quan es tracta de ser útil ha demostrar sobradament la seva vàlua, que sinó qualsevol diria que és encara un jovenet i no un home fet i dret de 18 anys amb dos fills.

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


Gener 14, 2014, 04:32:58 pm
#34
Després d'un bon mos al raser del foc, i de xerrar una estona en Bald es gira cap al riu i somrient us diu: Veieu, ja vénen... De entre la espessa boira al damunt del riu apareixen en filera quatre rais; figures cobertes per mantells de color verd els empenyen mitjançant llargues perxes fins a la riba. En Bald s'incorpora ràpidament per saludar-los.

Un dels elfs baixa a la riba i es dirigeix somrient a en Bald: Alassëa lómë Bald! Haira lúmello! Veieu com els elfs es sorprenen moltíssim i xiuxiuegen i guaiten encuriosits i alhora fascinats a en Belg.

En Bald es gira cap a vosaltres; Aquests són els que m'han ajudat i estan disposats a acompanyar-me fins a la porta del bosc.

En línia


Gener 14, 2014, 05:36:34 pm
#35
En Norlim trota per olorar els nouvinguts. Un dels elfs sembla que li digui alguna cosa i el llebrer agita la cua amb alegria, tot i que no borda.

En Forlend ja ha vist elfs abans (i en porta un a remolc!) però els segueix observant amb atenció, ja que no coneix gaire la gent del nord del bosc. Veient la seva reacció davant d'en Belg, s'apropa al bardià.

Què els passa amb el teu fill? Sembla que els interessa


En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


* Gener 15, 2014, 07:01:45 pm
#36
L'Edrahil s'amaga sota la caputxa al veure aparèixer els elfs. No vol ser reconegut pels de la seva pròpia espècie. Almenys, no fins que tingui clares les seves intencions. No pot evitar sentir un punt d'orgull i es pregunta per què els elfs es prenen tantes molèsties per un simple humà i la seva carreta. Preguntes a les qual trobarà resposta, evidentment. Ara, però, calla i observa. No vol posar-se a fer preguntes indiscretes quan tothom és present.

En línia


Gener 15, 2014, 10:22:40 pm
#37
Benvinguts! Seieu vora la foguera.

En línia


Gener 16, 2014, 10:58:40 am
#38
L'elf somriu i acaricia a en Norlim, i aquest sembla encantat.

En Belg es gira cap a en Forlend, i va a respondre, però l'elf que ho ha sentit, se li avança: Hi ha pocs nens entre nosaltres en aquests dies. Ara mira en Ingund: Gràcies per l'oferiment beòrnida. Però no podem perdre temps, i hauriem de posar-nos en camí com abans millor. Haurem de recorre el riu durant un parell o tres de dies per tal d'arribar als salons de les nostres gents. Si sou tan amables de pujar als rais, ens acomodarem el millor possible, per tal de fer més amè el viatge.

Per últim dedica una llarga i incòmode mirada a en Edrahil i mig somrient diu: En marxa!

En línia


Gener 16, 2014, 11:34:34 am
#39
En Norlim salta a un dels rais alegrement. Està clar que li agraden els elfs. En Forlend agraeix el gest dels elfs i puja al mateix rai que el seu gos. L'Arden puja en una altra embarcació i s'asseu. Sobresortint del sarró dels dos homes del bosc, es poden veure diverses herbes que han anat recollint pel camí.

Xavi

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


Gener 16, 2014, 02:37:49 pm
#40
Molt bé doncs, som-hi!

En línia


Gener 16, 2014, 04:22:24 pm
#41
Tots us aneu acomodant als rais. En Bald però, té molts problemes per pujar als ponis, que nerviosos es tiren enrrere cada cop que el seu amo els tiba. Un dels elfs però, s'apropa als ponis i xiuxiueja unes paraules a cadascun d'ells, i quasi instantàniament els equins es tranquil·litzen i pugen als rais trotant feliçment, romanent immòbils al centre de les embarcacions. 

Citar
Ambientació: https://soundcloud.com/esteren/dhommes-et-dobscurit-s-les

En pic salpeu, els elfs piloten expertament contra les corrents del riu del bosc.

Després de diversos dies de lent viatge, el terreny a ambdós costats de les embarcacions comença a ascendir i es va tornant cada vegada més pedregós i boscós, i viatgeu totalment tapats per les ombres dels arbres. Sentiu com si els rais naveguessin per un túnel obscur, atès que les branques s'entrellacen al damunt vostre com un fosc dosser. De tant en tant podeu albirar alts turons en buits entre els arbres, fins que el riu s'eixampla i novament els arbres hi són més escassos. Aquí s'hi obra una ancorada i en una platja de còdols hi podeu observar unes quantes cabanyes disperses. Els elfs dirigeixen els rais corrent avall per un rierol que flueix d'un congost rocós. Els murs del canyó cada vegada es van fent més alts fins que els rais passen per sota d'un rastell, i de sobte us trobeu a les cavernes del rei Elf.

Us trobeu en un immens celler on elfs treballen amuntegant tot tipus de càrregues. Esperant-vos hi ha un elf que saluda molt efusivament a en Bald i que tot seguit es dirigeix a vosaltres.

Benvinguts als salons del rei elf, em dic Lindar.

Citar
Recordeu la mecànica de TROBADES. Decidiu si us presenteu tots alhora o si ho feu mitjançant un portaveu. I seguidament com i amb quines habilitats ho fareu.
« Darrera modificació: Gener 16, 2014, 04:29:12 pm per Porovma »

En línia


* Gener 16, 2014, 11:42:08 pm
#42
L'Edrahil havia anat a parar al lloc d'on havia marxat. Era al cor mateix del regne elf. Al cor d'aquell putrefacte i corcat imperi que un dia havia abandonat. Però no calia abandonar l'esperança. Potser durant la seva absència les coses havien canviat. El cor se li omplí de joia i el cap de records d'infància. Però l'alegria ens fa preses fàcils. Calia comprovar si estaven entre gent de fiar.

L'Edrahil es treu la caputxa del cap i fa un pas endavant.

(En síndarin) Lindar, el meu nom Edrahil. És a tu a qui hem d'expresar la nostra gratitud per l'hospitalitat rebuda, tan escassa des de fan un temps entre les gents del nostre poble?

Citar
L'Edrahil es sent com a casa (de fet hi és, en certa manera) i per això pren la iniciativa. Si els vostres personatges volien intervenir, trobem un mètode per decidir qui reacciona abans, o si fem el ridícul i parlem tots alhora. Em sembla lleig decidir a les esquenes dels personatges el que fan o el que deixen de fer : P
Suposo que cal una tirada de "Awe" o impressionar. Si és que sí, el resultat de la tirada és 15(1)
« Darrera modificació: Gener 17, 2014, 02:41:32 pm per Nanook »

En línia


Gener 17, 2014, 12:22:03 am
#43
Citar
Les habilitats socials del Forlend són bastant miserables, o sigui que ell encantat de que prengui la iniciativa algú altre.

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


Gener 17, 2014, 01:42:40 pm
#44
Citar
Em sembla perfecte que sigui l'Edrahil qui parli. Se suposa que entre elfs s'entendran millor  ;)

En línia