El goig i l'encís dels jocs de rol

Registrar-se
 

Forlend de Mirkwood
Llegit 5818 cops
Desembre 03, 2013, 12:45:30 pm
#15
EDIT: canvio alguns detalls d'en Forlend, poca cosa. Canvio el codi també.

Us passo la fitxa d'en Forlend segons surt a l'editor online. És probable que contingui errors importants. Si algú amb les regles s'ho pot mirar, ho agrairia :)

Si ho voleu veure online, heu de copiar el següent codi on diu "carregar personatge des de codi" a l'enllaç següent: http://azrapse.es/tor/sheet.html

{"version":"2","edition":"0","name":"Forlend","culture":"woodman","standard":"frugal","culturalBlessing":"woodcrafty","calling":"warden","shadowWeakness":"lureOfPower","specialties":["beastLore","herbLore","shadowLore"],"features":["eager","forthright"],"favoured":["inspire","explore","healing","hunting"],"inspire":1,"persuade":1,"athletics":2,"stealth":2,"awareness":2,"explore":3,"healing":3,"hunting":2,"song":1,"riddle":1,"craft":1,"battle":1,"lore":2,"body":3,"heart":4,"wits":7,"favouredbody":5,"favouredheart":5,"favouredwits":10,"endurance":"24","startingEndurance":"24","fatigue":"8","fatigueTravel":"","fatigueTotal":"8","hope":"14","startingHope":"14","shadow":"","permanentShadow":"","totalShadow":"0","armour":"","headgear":"","parry":"7","shield":"+3","damage":"3","ranged":"3","wisdom":"1","valour":"2","experience":"","total":"","fellowshipPoints":"","advancementPoints":"","treasurePoints":"","standing":"","carried":true,"weary":false,"miserable":false,"wounded":false,"woundTreated":false,"virtues":[],"rewards":["reinforced"],"weaponSkills":[{"id":"longHaftedAxe","favoured":true,"rank":3},{"id":"dagger","favoured":false,"rank":1},{"id":"spear","favoured":false,"rank":1}],"weaponGear":[{"id":"longHaftedAxe","stats":{"damage":"5/7","edge":"G","injury":"18/20","enc":"3"},"carried":true},{"id":"spear","stats":{"damage":"5","edge":"9","injury":"14","enc":"2"},"carried":true},{"id":"dagger","stats":{"damage":"3","edge":"G","injury":"12","enc":"0"},"carried":true}],"gear":[{"id":"shield","enc":"3","carried":true,"specificSlot":2}],"backgroundText":"","guideText":"","scoutText":"","huntsmanText":"","lookoutText":"","fellowshipFocusText":"","fellowshipNotesText":"","sanctuariesText":"","patronText":"","coins":{"gold":"","silver":"","copper":""},"inventory":[{"slotNo":"1","value":"Potser%20baixar%20destral%20a%202%20i%20afegir%3A%20"},{"slotNo":"3","value":"Awe%201%2C%20Inspire%202%2C%20Travel%202"}],"taleOfYears":[],"comments":[]}

VERSIÓ DE FORUM:

Nombre: Forlend

Cultura: Hombre del bosque
Nivel de vida: Frugal
Bendición cultural: Expertos del bosque
Ocupación: Guardián  Debilidad: Atracción del poder
Especialidades: Saber de las bestias, Herboristería, Saber de la Sombra
Rasgos distintivos: Animoso, Directo

Valor: 2 Sabiduría: 1 (això no sé per a que serveix)

Cuerpo: 3 (5)Corazón: 4 (5) Mente: 7 (10)

-Habilidades comunes-
 • Impresionar: 0 Inspirar: 1 Persuadir: 1
 • Atletismo: 2 Viajar: 0 Sigilo: 2
 • Alerta: 2 Perspicacia: 0 Buscar: 0
 • Explorar: 3 Curar: 3 Cazar: 2
 • Cantar: 1 Cortesía: 0 Acertijos: 1
 • Oficio: 1 Guerrear: 1 Saber: 2
-Habilidades de armas-
 • Hacha de mango largo: 3
 • Lanza: 1
 • Daga: 1
Recompensas y Virtudes: Reforzado (escudo +1 Parada)

-Equipo-
 • Hacha de mango largo daño: 5/7 filo: G herida: 18/20 imp.: 3
 • Lanza daño: 5 filo: 9 herida: 14 imp.: 2
 • Daga daño: 3 filo: G herida: 12 imp.: 0
 • Escudo imp.: 3
Parada: 7+3 (escut reforçat)
Daño: +3 A Distancia: +3

Aguante: 24
Cansancio de Impedimenta: 8
Esperanza: 14
Sombra Total: 0
Armadura: 0 Cubrecabezas: 0

Experiencia: 0
Comunidad: 0 Puntos Avance: 0 Tesoro: 0 Estátus: 0


RERAFONS:
En Forlend és un home de Mirkwood. És bru de pell, clarament a conseqüència de passar tant de temps a camp obert i té els ulls marrons. Porta una barba negra bastant desarreglada i els cabells llargs. No es podria dir que és guapo, però quan es banya i arregla la seva aparença (cosa bastant poc habitual) tampoc és (massa) lleig. El més atractiu de la seva aparença són els seus ulls, brillants i que transmeten una clara imatge de caçador i de persona energètica. Es vesteix amb una roba que ha vist temps millors, però que és funcional i va a to amb els colors de Mirkwood.

En Forlend és un protector. Armat amb la seva destral i un escut, fa d’Explorador pel bosc Llobregós. Molts cops se’l pots trobar en alguna de les comunitats de les vores del bosc on espera ser contractat per a aquesta feina. Li agrada ajudar la gent a viatjar sense contrarietats, i se sent responsable si hi ha una contrarietat marcial, fet bastant habitual al bosc llobregós. Ha desenvolupat una bona tècica de lluita amb escut i destral com a conseqüència d’això, sobretot contra bèsties salvatges. Els seus viatges també l'han fet notar certs patrons en el comportament de les criatures de l’ombra, i una presencia intangible de la mateixa a molts llocs, no només al bosc llobregós. Això el preocupa.

El seu entrenament és típic d’un explorador del bosc, i fa que a més de bones habilitats d’exploració per trobar el millor camí, tingui entre d’altres unes habilitats decents caçant i de curació típiques de la seva comunitat. Això darrer no és tan habitual, però en Forlend ha estat entrenat per la seva avia en el coneixement de les plantes medicinals, molt útils per tractar ferides tants en humans com en els gossos que tant utilitzen els homes del bosc. Tot i ser un explorador, tendeix a cansar-se una mica en trajectes llargs, per la qual cosa tendeix a preferir ser guia en caceres d’un parell o tres de dies, però no fa fàstics a expedicions més llargues.

Les seves possessions més preuades són el seu escut i la seva daga. La seva daga sembla ser dels homes de l’est. En Forlend reclama que la va capturar d’un orc a la batalla dels 5 exercits, però sembla dubtós ja que aleshores només tenia 13 anys i és poc probable que fos a la batalla. El segon objecte és el seu escut. És un escut rodó de roure de factura khazadim. És un escut clarament utilitzat, però molt resistent. En Forlend en té una cura extrema. Sembla que els taulons de l’escut han estat canviats diverses vegades i en moments diferents, però el centre metàl•lic i la vora de metall semblen poc afectats per qualsevol tipus de cop. La seva destral és funcional, però no té cap particularitat especial, igual que la seva llança.

En situacions de combat, en Forlend tendeix a adoptar una actitud més aviat defensiva, preferint conservar les seves forces i no pas entrar en una guerra de desgast amb l’enemic. Tendeix a ser bo utilitzant la seva destral com a palanca i barrera per fer maniobres i protegir els seus companys. Les tècniques de curació de la seva comunitat també l’ajuden a mantenir la seva salut en condicions, així com la dels seus companys de viatge. Els elfs tendeixen a tenir poca estima per tècniques com les que utilitzen sangoneres (ja sabem que ells venen dessagnats de casa), però generalment els companys de viatge d’en Forlend agraeixen tenir algú habituat a curar ferides.

Salut,
Xavi
« Darrera modificació: Desembre 04, 2013, 11:56:08 am per Elmoth »

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


Desembre 03, 2013, 07:22:30 pm
#16
El Dany generalment és igual a l'atribut de COS. Però hi ha altres factors que poden modificar-lo, con virtuts i coses per l'estil. Comprova que no tinguis cap factor que el modifiqui.

 ;)

En línia


Desembre 03, 2013, 07:27:01 pm
#17
I com ho comprovo això? Em sembla que no tinc res que modifiqui això, però no tinc el manual :-\ Aquests són els valors que em dóna el programa. No sé si són correctes o no...
« Darrera modificació: Desembre 03, 2013, 09:04:45 pm per Elmoth »

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


Desembre 03, 2013, 10:11:42 pm
#18
Perdona cert. El teu valor de Dany és de 3. No tens cap virtut ni recompensa que ho modifiqui.  ;)

En línia


Desembre 03, 2013, 10:22:30 pm
#19
Estic dubtant entre mantenir el personatge tal qual o baixar el nivell de Destral i incrementar la resta d'habilitats (impressionar 1, inspirar 2, viatjar 2). Les dues coses tenen avantatges i inconvenients...

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


Desembre 04, 2013, 09:08:58 pm
#20
Al final he decidit que en Forlend si que tingui un gos, ja que un gos MOLA. Ara necessito un bon nom pel gos. :)

Xavi

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


* Desembre 04, 2013, 11:51:24 pm
#21
Un gos mola.

En línia


Desembre 05, 2013, 12:07:06 am
#22
Després de consultar una estona el diccionari online de sindarin (http://www.elfdict.com/) he decidir que el gos es digui Norlim (corredor veloç). Serà un llebrer gros de color gris clar. Tenia Farothinn (caçador gris) com a alternativa.

També he descobert que Forlend vol dir "travessa del nord" en sindarin  :o He flipat. ;D Forlen, sense la D final, voldria dir "estrella del nord".

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


Desembre 05, 2013, 10:25:43 am
#23
Bé, la darrera versió den Forlend. Ara ja no crec que canvii. Queda pendent el tema de l'armadura, que no tinc gens clar si es una cosa vital, una veritable presa de pèl, o tot el contrari.

Nombre: Forlend & Norlim

Cultura: Hombre del bosque de las tierras Ásperas  Nivel de vida: Frugal
Bendición cultural: Expertos del bosque
  Ocupación: Guardián  Debilidad ante la Sombra: Atracción del poder
Especialidades: Saber de las bestias, Herboristería, Saber de la Sombra
Rasgos distintivos: Animoso, Directo
Cuerpo: 3 (4) Corazón: 4 (7) Mente: 7 (9)

-Habilidades comunes-
 • Impresionar: 0 Inspirar: 1 Persuadir: 0
 • Atletismo: 2 Viajar: 3 Sigilo: 3
 • Alerta: 2 Perspicacia: 0 Buscar: 0
 • Explorar: 3 Curar: 3 Cazar: 2
 • Cantar: 1 Cortesía: 0 Acertijos: 1
 • Oficio: 1 Guerrear: 1 Saber: 1

-Habilidades de armas-
 • Hacha de mango largo: 2
 • Lanza: 1
 • Daga: 1
-Recompensas-:

-Virtudes-: Sabueso del bosque Negro

-Equipo-
 • Hacha de mango largo daño: 5/7 filo: G herida: 18/20 imp.: 3
 • Lanza daño: 5 filo: 9 herida: 14 imp.: 2
 • Daga daño: 3 filo: G herida: 12 imp.: 0

 • Jubón de cuero imp.: 8 (dubtant si el porta o no, que pesa un munt!)
 • Escudo imp.: 3
Aguante: 24 Aguante Inicial: 24 Cansancio de Impedimenta: 6 (+ armadura)Cansancio de Viaje: 0 Cansancio Total: 8
Esperanza: 16 Esperanza Inicial: 16 Sombra Temporal: 0 Sombra Permanente: 0 Sombra Total: 0
Armadura: 2 Cubrecabezas: 0
Parada: 7 +2 (escut)
Daño: 3 A Distancia: 3
Sabiduría: 2 Valor: 1

En Norlim ajuda a les tirades de Cacera: tira 2 cops el D12 i et quedes amb el millor resultat. També es menja la primera ferida que pateixi en Forlend, sense poder tirar per Armadura :(

Citar
{"version":"2","edition":0,"name":"Forlend%20%26%20Norlim","culture":"woodman","standard":"frugal","culturalBlessing":"woodcrafty","calling":"warden","shadowWeakness":"lureOfPower","specialties":["beastLore","herbLore","shadowLore"],"features":["eager","forthright"],"favoured":["inspire","persuade","healing","hunting"],"inspire":1,"athletics":2,"travel":3,"stealth":3,"awareness":2,"explore":3,"healing":3,"hunting":2,"song":1,"riddle":1,"craft":1,"battle":1,"lore":1,"body":3,"heart":4,"wits":7,"favouredbody":4,"favouredheart":7,"favouredwits":9,"endurance":"24","startingEndurance":"24","fatigue":"6","fatigueTravel":"","fatigueTotal":"6","hope":"16","startingHope":"16","shadow":"","permanentShadow":"","totalShadow":"0","armour":"2d","headgear":"+4","parry":"7","shield":"+2","damage":"3","ranged":"3","wisdom":"2","valour":"1","experience":"","total":"","fellowshipPoints":"","advancementPoints":"","treasurePoints":"","standing":"","carried":true,"weary":false,"miserable":false,"wounded":false,"woundTreated":false,"virtues":["houndOfMirkwood"],"rewards":[],"weaponSkills":[{"id":"longHaftedAxe","favoured":true,"rank":2},{"id":"spear","favoured":false,"rank":1},{"id":"dagger","favoured":false,"rank":1}],"weaponGear":[{"id":"longHaftedAxe","stats":{"damage":"5/7","edge":"G","injury":"18/20","enc":"3"},"carried":true},{"id":"dagger","stats":{"damage":"3","edge":"G","injury":"12","enc":"0"},"carried":true}],"gear":[{"id":"leatherCorslet","enc":"8","carried":false,"specificSlot":0},{"id":"helm","enc":"6","carried":false,"specificSlot":1},{"id":"shield","enc":"3","carried":true,"specificSlot":2}],"backgroundText":"","guideText":"","scoutText":"","huntsmanText":"","lookoutText":"","fellowshipFocusText":"","fellowshipNotesText":"","sanctuariesText":"","patronText":"","coins":{"gold":"","silver":"","copper":""},"inventory":[{"slotNo":"1","value":"1.%20En%20Norlim%20%28ca%E7ador%20gris%29%20ajuda%20a%20Ca%E7ar%3A"},{"slotNo":"2","value":"Qu%E8%20fem%20amb%20l%27armadura%3F%3F%3F%20La%20majoria"},{"slotNo":"3","value":"Tira%20el%20D12%202%20cops%20i%20escull%20el%20millor%20resultat"},{"slotNo":"4","value":"d%27impactes%20que%20pateixi%20seran%20critics..."},{"slotNo":"5","value":"2.%20En%20Norlim%20es%20menja%20la%20primera%20ferida%20en"},{"slotNo":"6","value":"Per%F2%20el%20pes%20en%20Impedimenta%20es%20brutal..."},{"slotNo":"7","value":"combat%20que%20sobreixi%20en%20Forlend%20%3A%28"},{"slotNo":"8","value":"2D+4%20i%20anem%20sempre%20fatigats%3F"},{"slotNo":"9","value":"3.%20+2%20a%20Esperan%E7a%20%28ja%20comptat%29"}],"taleOfYears":[],"comments":[]}
« Darrera modificació: Desembre 05, 2013, 11:44:55 am per Elmoth »

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


Desembre 05, 2013, 03:27:09 pm
#24
He editat el primer missatge amb les estadístiques d'en Forlend. La historia compilada en breu.

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog