El goig i l'encís dels jocs de rol

Registrar-se
 

Podcasts de rol?
Llegit 846 cops
Febrer 08, 2017, 09:27:13 pm
Bones!

reprodueixo aqui una consulta que ja vaig fer a SPQRol, però que amb kla fauna local potser té altres recomanacions :)

Últimament tinc uns 30 minuts caminant fins a la feina. Per això m'he instal·lat una app de podcasts (Ivoox). L'app és bastant nyap (almenys en la seva organització a la versió d'android) però fa la seva funció. Ara mateix estic en recerca i captura de coses per escoltar, i volia saber si algú pot recomanar bons podcasts de rol, ja siguin en anglès, català o caastellà (altres idiomes se m'escapen). A les llistes de reproducció hi ha moltíssims podcasts d'aquests, però no tinc ni idea de si són bons o no.

De moment estic escoltant Rol Fandango (que m'agrada el to que té) i tinc en cua alguns podcasts de la Choza del JDR, que també m'han recomanat. Algun altre suggeriment? De rol fandango de moment el de dungeon world i el de eclipse phase m'han agradat molt. I això que Eclipse Phase està a anys llum dels meus interessos.

Moltes gràcies!
Xavi

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


Febrer 08, 2017, 10:12:21 pm
#1
Doncs no se pas què dir-te, no en sóc pas consumidor d'aquests articles... però segurament si ho fes, miraría de poder escoltar alguns videos de youtube de Complejo de Master o de la Rol School.

En línia


Febrer 09, 2017, 09:04:43 am
#2
Jo no en tinc ni idea... però m'apuntaré els que aneu dient perquè m'interessa més escoltar això que la ràdio, quan vaig en cotxe  ;)

En línia
Vull acabar el meu joc de rol en vida. Algú sap on hi ha un temple budista? És per convertir-me... necessitaré unes quantes reencarnacions.
ROLAIRE NÓMADA


Febrer 09, 2017, 12:04:04 pm
#3
A mi els podcasts i els vídeos de partides per hang out no m'acaben d'entrar...

L'edat pesa...  :o :o :o :o


Febrer 13, 2017, 10:24:24 pm
#4
De podcasts no tinc ni idea, però et puc recomanar videos de youtube, encara que tu no els demanis. :o

M'encanta el Dungeon Bastard. Un crack mediàtic!

En línia


Febrer 16, 2017, 05:01:33 pm
#5
de tant en tant escolto la base secreta. El de la choza de jdr m'agrada bastant, tot i que fa un cert temps que no publican gran cosa :(

En línia