El goig i l'encís dels jocs de rol

Registrar-se
 

Els superherois catalans del Dani Zarzuelo
Llegit 916 cops
Abril 25, 2016, 10:16:34 am
Hola Talpimonaires,

El dia de Sant Jordi, mentre anava a buscar el JdR Reflejo del LordBeorn a la parada de l'Andromina a Terrassa  ;), vaig coincidir amb el dibuixant Dani Zarzuelo, que estava signant els seus còmics.

Sorprenenment, el que hi havia a sobre la taula era un còmic de superherois catalans que defensaven Barcelona de la invasió d'un exèrcit de robots liderats pel malèfic Inquisidor. No cal dir-ho, vaig comprar el còmic immediàtament i, molt amablement, el Dani va accedir a dedicar-me'l  :) :) :).

El còmic presenta 3 superherois:

-Senyera: Superheroi amb armadura energètica, que vola i tira rajos.
-Casteller: Superheroi que pot fer variar la seva mida fins arribar a ser tan gran com un castell (i amb la seva força proporcional).
-Almogàver: Superheroi posseït per l'esperit del Roger de Flor que te molt mala llet i va armat amb una mena de coltell energètic o màgic (no ho tinc clar).

M'ha fet molta il·lusió aquest còmic  :) :) :) Aquí teniu el link: http://www.tebeosfera.com/obras/publicaciones/catalan_networks_aftercomic_2015.html
Jo el vaig comprar escrit en català i castellà. Crec que en aquest link només hi és en castellà... però no n'estic segur.

Per cert, coneixeu altres superherois catalans? (El SuperLópez i el Killian Jornet no compten  :P)

En línia
Vull acabar el meu joc de rol en vida. Algú sap on hi ha un temple budista? És per convertir-me... necessitaré unes quantes reencarnacions.
ROLAIRE NÓMADA


Abril 25, 2016, 10:42:43 am
#1
Hi ha, ho hi havia, els Herois de la Katalunya interior, no són còmics, però si eren prou còmics.

En línia


Abril 25, 2016, 10:52:23 am
#2
Aquí hi ha el web còmic: http://catalannetworks.blogspot.com.es/

Ja tinc personatges per fer amb el Worlds in Peril....