El goig i l'encís dels jocs de rol

Registrar-se
 

4. La vall dels Navallers
Llegit 2326 cops
Febrer 13, 2015, 07:19:46 pm
De bon matí us aneu reunint a la sala per esmorzar ratafia i alguna cosa de menjar. El taverner us informa que en Max ha marxat ben d'hora, però que ha deixat totes les vostres despeses pagades i que teniu els burros a l'estable preparats per sortir quan vulgueu. Us entrega també una pàgina de la guia Campsa d'en Max que mira amb reverència. Si algú de vosaltres la sap interpretar, us hauria de dir com és la zona, més o menys. A la pàgina hi ha una creu on se suposa que era el Gran Talp abans de deixar d'enviar cartes, Viladegossos o alguna cosa aixi es deia (està mig esborrat al mapa.  Si no li voleu preguntar res, el taverner retornarà a la barra a netejar gots de terrissa.

Citar
Us atorgo possible Bonus col·lectiu en la forma de la pàgina de la guia Campsa

La vila aquesta es troba en territori navaller, els perillosos mutants de L'H que parlen un idioma estrany. Per arribar fins allà encara us queden 3 dies ben bons de camí ja que heu de fer volta per evitar la zona més contaminada de Tarragona. La serra per on heu de creuar sabeu que està poc habitada i és terra de dinosaures i Ampatxes. Haureu d'anar amb compte.

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


Febrer 14, 2015, 01:48:16 pm
#1
El Pau mira la fulla de la guia campsa, recordant-li el mapa castaller que hi havia a Cal Tabola, la base d'assaigs dels Moixiganguers. Un mapa antic, on hi figuraven totes les antigues colles castelleres de la geografia catalana AA (Abans de l'Apocalipsis).

-Els gossots, vestien de verd clar. No sé si en quedarà cap membre. Alguna vegada ens haviam trobat fa anys per fer pilars de germanor.

Diu amb veu nostàlgica recordant els Bons Temps, quan les colles es trobaven per recordar bons temps, fent construccions conjuntament. Amb els banquets i orgies que venien després.

-Es possible que els trobem a l'Escola Enxaneta, la seva base d'operacions,... si es que han resistit a la zona.

Mirant els qui seran els seus companys de fatigues, el mulato assenta amb un mut gest del cap i emprenen el camí cap els burros per posar-se en marxa quan abans millor.

En línia


Febrer 16, 2015, 05:17:16 pm
#2
L'Estevet encapçala la comitiva. Trobar el camí per anar als llocs se li dóna bé, i a més el seu olfacte sovint l'avisa del perill abans que qualsevol altre s'adoni de res.

- Deixeu-me passar davant i estigueu atents. Si us faig un senyal amb la mà, atureu-vos on sigueu i procureu no fer soroll!


Febrer 16, 2015, 07:21:26 pm
#3
En Mosso segueix atent els seus dos nous companys. No pot evitar tenir sentiments contradictoris; una mica de temor, degut a que no hi ha anat tan cap al nord; i excitació devant l'aventura que se li presenta. No perd cap detall del camí, qualsevol cosa pot ser útil en cas d'emergència.

-Jo em quedo amb el Mulato cobrint-te les esquenes. Estevet, al mínim senyal de perill no dubtis de que naltros no et deixarem pas tirat

Citar
En Mosso no cal dir que està atent a tot lo que passi. De forma més bèstia de lo acostumat.

En línia


Febrer 17, 2015, 02:24:51 pm
#4
Abandoneu Poblet i us dirigiu cap a les muntanyes. Un cop us aneu allunyant del camp de Tarragona les plantes deixen de ser de tants colors malaltissos per anar agafant una pinta de bosc tupit i frondós. Fa més fred a mida que els burros van triscant pel camí, muntanya amunt.

El primer dia transcorre amb calma mentre us aneu endinsant a la muntanya. En un moment que el corriol que seguiu us deixa veure en la distància, albireu una gran manada de senglars salvatges, amb els seus espectaculars pelatges de color daurat i la planta de més de metre i mig d’alçada. Mentre observeu la manada a la vall, us grup de Caimans de Lleida surten corrents del bosc i ataquen els senglars. La majoria fugen, però els caimans atrapen alguns dels animals més vells i els destrossen ràpidament. Quan els senglars es reorganitzen per fer front as caimans, aquests ja han desaparegut corrent sobre dues potes.

Al bosc, a mida que es pon el sol, la temperatura comença a caure en picat, com sempre passa a les muntanyes....

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


Febrer 19, 2015, 10:24:28 am
#5
En Pau es manté alerta, tot i el paisatge, o més aviat per aquest. Tan verge només significa que l'home no ha tingut temps d'embrutar-lo... ni de pacificar-lo, per tan és perillós de collons.

Deixant que sigui l'Estevet qui els condueixi a través dels paratges agrestes de la Catalunya post nuclear, el mulato centra l'atenció en els perills que els pot estar setjant... com els caimants de Lleida. Tot i que la seva presencia és clara, pel moment sembla que es contenten amb preses seves més habituals.

-Esperem que en tinguin prou pel moment.- És tot el que diu al respecte de l'espectacle de la caçaria entre besties.

Més tard, ja cap al vespre, quan el sol es va amagant per ponent, i una esgarrifança recorre l'esquena del casteller, diu.

-Aprofitem que encara ens queda claror per trobar un lloc per passar la nit.- Mirant eloqüentment a l'Estevet.

En línia


Febrer 21, 2015, 01:11:13 pm
#6
Fent cas d'en Pau, l'Estevet intentar trobar algun lloc per passar-hi la nit. Una cova seria ideal, però no coneix gaire bé el terreny i no creu que la pugui trobar. El millor seria trobar algun lloc elevat, que els permeti veure-les venir i defensar-se si cal. I encara seria millor si trobéssim alguna antiga case en runes...

- No patiu, buscaré algun lloc per passar la nit!


Febrer 23, 2015, 07:01:30 pm
#7
En Pau acompanya l'Estevet i intenta ajudar-lo a trobar un lloc adient per passar la nit. També intenta delimitar un perimetre amb trampes per si s'apropen bésties (o sentir el soroll de qualsevol que es pogues apropar)

En línia