El goig i l'encís dels jocs de rol

Registrar-se
 

2. Els Patirol
Llegit 7949 cops
Gener 27, 2015, 06:36:56 pm
#30
Citar
Mateix comentari que al Duco: Descripció, please. :)


GRUPS I AJUDA
Quan diversos personatges (PJ o PNJ) actuen junts contra un sol oponent o obstacle, designa un líder. El líder és l’únic que farà una tirada contra l’obstacle. Els ajudants contribueixen a donar bonus al líder si tenen èxit (4, 5 o 6) en una tirada prèvia o bé descriuen amb detall què fan per ajudar-lo. Tots els integrants del grup pateixen les mateixes complicacions obtingudes a la tirada del líder.


Com que fem rol online, la part important és la de descripció :)
« Darrera modificació: Gener 28, 2015, 10:52:28 am per Elmoth »

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


Gener 28, 2015, 09:29:59 am
#31
 Mantenint una prudencial distància, el mulato va estudiant el seu contrincant, és gros i fort... potser hauría d'atacar-lo buscant un avantatge entre la seva agilitat i la del caçador. Abans de llençar-se a fons, el moixi fa un parell de fintes, primer simulant un atac per un costat, després per l'altre per veure les reaccions del pelut Os, estudiant la seva agilitat. Pot ser deixar-se atacar esperant que perdi l'equilibri pot ser la seva esperança...

Al cap i a la fi, no tothom te la Força, el Valor i l'Equilibri d'un castaller... el seny, estava sobrevalorat.

En línia


Gener 28, 2015, 12:54:40 pm
#32
En mosso analitza el llenguatge corporal de l'oponent del mulato, intentant preveure qualsevol reacció o moviment brusc. Això li fa recordar quan els macles dels ramats lluitaven en temps de celo. El seu instint de supervivència el manté alerta devant de qualsevols moviment.

En línia


Gener 29, 2015, 09:30:37 pm
#33
L'Estevet fa servir els seus nassos per ensumar l'olor que desprèn l'ós. Segur que aquest home està massa confiat, i ho notarà en la seva olor. Si és així, li dirà al Pau que es faci el malferit i esperi una badada del seu rival...


Gener 30, 2015, 02:02:01 pm
#34
El Nassos olora terra compactada a l'Ós: sembla que podria haber agafat sorra de terra quan ha deixart les coses. Això és jugar brut. El mosso nota que el rival d'en Pau sembla tenir una actitud similar al d'un senglar gegant: compacta, desafiant i directa, sense espai per a subtilitats. Com els senglars, una actitud dinàmica pot fer guanyar avantatge al casteller.
 
Amb els comentaris que li xiuxiuegen per l'esquena el Nassos i el desconegut a qui sembla que ha caigut en gràcia en Pau s'assabenta de la terra que el nota com el seu rival amago en els punys tancats. Aquest no juga net i s'adona de l'actitud d'embestida que está adoptant, cosa que li permet planifica rles seves accions.

Citar
Daus finals: 2D per Pau vs 1D de perill ja que les avantatges de tots dos bàndols s'anulen entre elles.

A partir d'ara tot depèn d'en Pau.
Passem al post de reglament per un "problema" sistèmic que m'he trobat ara.

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


Gener 30, 2015, 05:56:37 pm
#35
Citar
Tirada d'en Pau: 2,4. Tirada de perill 3 (no s'aplica). En pau té exit i pateix una Complicació alhora.
Gaelos, et deixo a tu narrar els fets. L'Ós et tira terra a la cara; si vols aquesta pot ser la conseqüencoia o si vols te n'inventes una altra. A efectes practics és un empat, diria jo
« Darrera modificació: Gener 30, 2015, 08:24:27 pm per Elmoth »

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


Febrer 02, 2015, 11:42:25 am
#36
Tan el ritual dels mocadors com l'adrenalina del moment, produeixen en el mulato que oblidi pels moments el cansament, movent-se amb gracia i energia esquivant els atacs de tanteig del galifardeu del davant.

Però en una d'aquestes esquives, el mal parit li llença sorra als ulls al morat, qui intenta de treure-la parpellejant, mentre va procurant el mantindre una prudencial distancia amb l'homenot mentre es recupera.

-Cabronàs, ja t'espavilaré!

En línia


Febrer 02, 2015, 01:51:16 pm
#37
Veient l'èxit a tocar, l'Ós es confia i s'abraona sobre en Pau mentre aquest està encegat.

Citar
Següent tirada: 3, 6. Perill 3 (irrelevant). Èxit amb bonus per en Pau. En Pau elimina el dau de Perill i obté un Avantatge, per la qual cosa tirarà 3D a la darrera tirada. Per accelerar el tema faig la darrera tirada: 2, 5, 1. Èxit sense més. Pots narrar les dues tirades en un sol, text si vols. :) 

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


Febrer 02, 2015, 03:29:09 pm
#38
La bestia bruna carrega contra el cos fibrat del moixi, enlairant-lo durant la carga i estampant-lo contra el mur de taulons de l'estable, el moixi no obstant, cegat encara, li abraça el cap i si agafa com si llisqués d'un pilar de sis, no el deixaria anar per res del món.

El bandoler es sacseja, brama, xiscla i colpeja el torç del casteller, qui no el deixa tot i els cops, que per sort, sense tenir espai per combatre lliurement, no son tant terribles com podrien ser.

De mica en mica, l'energia del cabró va remetent amb la presa del casteller. Les llàgrimes s'han emportat la sorra dels ulls i ja no el seguen, moment de tornar a l'atac. Sense pensar-ho un moment, li clava un genollàs i tot seguit un cop de colze al clatell...

-Encara tens ganes de gresca, malparit?

En línia


Febrer 04, 2015, 09:37:01 am
#39
En Gael emet un so molt menys agressiu que abans, més de bestia ferida i es mig arrossega per terra. Queda clara qui ha guanyat l'enfrontament. En Pau encara té els ulls irritats i no hi veu massa bé, però amb el mocador que porta es pot netejar prou bé la sorra de la cara. L'adrenalina li ha fet oblidar la fatiga tot i que de moment no hi veu massa bé per la irritació. Els nens el tornen a mirar amb admiració.

L'urbano tomàs salta al corral i es situa al costat d'en Pau. Tenim  un guanyador! exclama. Sembla satisfet amb el resultat, i es mira el líder dels Patirol amb una cara que clarament indica que ara ha de complir les regles. Els altres 3 urbanos de l'escena deixen clar que donaran suport al seu company per fer complir la llei.

Hmph. Està bé. Endueu-vos el ruc. I ja que hi sou la seva montura també. Amb un cop al maluc de la bèstia el Nan d'Oc la fa caminar cap a en Pau. El cop no satisfà la montura, per això, que clava una guitza al pistoler abans de caminar fins al seu amo. La guitza fa caure el domador a terra, que s'enrabia com una mona i fa gest d'agafar la seva arma. No obstant, la presència de tanta gent (incloent nens rient i d'urbanos amb fusells) el fa desistir i fa veure que li ha fet gracia, tot i que amb poc èxit.

Un cop resolt el conflicte, la gent es comença a dispersar. L'urbano tomàs i els seus companys són des darrers a marxar, controlant que els Patirol no facin alguna juguesca.

Citar
Li he atorgat una Complicació de pèrdua de prestigi a en Nan d'Oc com a conseqüència del bonus d'en Pau. Qualsevol de vosaltres el pot fer servir com un Avantatge propi a Poblet durant uns dies si l'invoqueu a les vostres accions (el tipioc de criticar i fer referencia a l'esdeveniment).

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


Febrer 05, 2015, 09:53:34 am
#40
Després de perpellejar una mica, el moixi mira al brètol de Nan d'Oc.

- Sí, el de l'Estevet i el meu. Aquí tens els teus.

Diu senyalan fugaçment l'Ós i els que portaren abans. Un cop agafades les montures, el noi assenta en direcció a l'urbano i als companys.

-Ara ja podem anar a fer un beure abans de descansar i preparar-nos per proseguir el nostre camí.

En línia