El goig i l'encís dels jocs de rol

Registrar-se
 

2. Els Patirol
Llegit 8162 cops
Setembre 22, 2014, 10:02:19 am
#15
La situació era lletja, no només per les pintes del paios, sinó per que estaven en clara desavantatge, i per com pintava tot plegat feia totes les pintes de que l'urbano estava comprat... o acollonit, en tot cas subordinat.

Era una causa perduda, no li feia cap il•lusió dinyarla a mans d’uns brivalls, si més no per unes bèsties, i en aquella situació. Sempre podrien trobar un altre camí.

Tot i el regust amarg que li deixaven a la boca, va dir.

-Tots vostres, us els podeu confitar.- Diu abans de deixar un dels borinots que portaven.- No mereix la pena. Anem nois.

En línia


Gener 21, 2015, 06:03:20 pm
#16
Sou a punt de marxar quan pel carreró apareix un grup de 3 ajudants d’urbano joves armats amb fusells Puig i vestits amb les gavardines llargues marrons pròpies de la seva professió. Clarament esperen gresca si van armats d’aquesta manera. El seu líder sembla ser un jove amb clares marques d’haver passat la varicel·la nuclear. Si no fos pels cràters verdosos supurants a la seva pell podria ser fins i tot considerat atractiu. Té una mirada d’acer. Darrera seu, podeu veure el nen que abans havia sortit corrents.El jove urbano fa unes passes endavant i es fa escoltar

Què passa aquí!? Nan d’Oc, quina n’heu feta ara tu i els teus indesitjables?

El Nan d’oc sembla contrariat per l’arribada dels urbanos, però fa un gest als seus homes per a que es mantinguin tranquils.

No res Tomàs, aquí petant la xerrada amb aquests individus. Es veu que han trobat un parell dels meus homes estabornits i venien a portar-nos-els amablement. Nosaltres hem trobat un ruc que sembla que els pertany i els hi anàvem a entregar també.Amb això fa un gest per a que tornin el seu ruc a l’Estevet, que és el ruc més clarament identificable com a pertanyent al vostre grup.

El jove urbano es mira el nan d'oc i la resta dels patirol amb una cella aixecada. No sembla que se'l cregui massa. de moment, no us ha fet ni cas a vosaltres.

Tirades de percepció:
Pau: 3, 4.
Estevet: 4, 5.

Tots dos veieu un quart urbano en una teulada propera. Pau, tu et comences a marejar de fer-te el xulo amb el malfactor carregat a sobre i la baralla d'avui. Conseqüència "Cansat"
« Darrera modificació: Gener 22, 2015, 11:54:07 am per Elmoth »

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


Gener 22, 2015, 10:19:46 am
#17
Amb els moviments fluids de la pràctica movent cossos, durant els escalfaments de falcons i les innumbrables hores assejant, el castaller morat deixa lliscar el cos de l'estabornit cabró al terra.

-Sí, la bestia de l'Esteva es aquesta, y la dels mocadors vermells amb llunes blanques és la meva.

En línia


Gener 22, 2015, 10:55:24 am
#18
L'Estevet també deixar caure el cos del rufià que duia a sobre.

- Exacte, tal com havíem quedat, els vostres dos burros a canvis dels dos nostres. I quedem en pau.


Gener 22, 2015, 11:25:50 am
#19
Veiem com el que sembla la mà dreta del Nan d'Oc (que va muntat en el burro d'en Pau) fa gest d'agafar la seva arma, però un tret d'advertència per sobre el seu cap el dissuadeix. L'urbano del teulat ha fet notar la seva presència. La tensió es palpa a l'ambient durant uns segons eterns. us mireu els uns als altres.« Darrera modificació: Gener 22, 2015, 11:56:30 am per Elmoth »

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


Gener 22, 2015, 11:37:20 am
#20
El pistoler del burro d'en Pau somriu a poc a poc. "Està bé, aplicarem la llei: us repto a un Duel de Recursos. Qui guanyi es queda el ruc." Noteu que no posa com a condició que s'alliberi els seus dos companys. Aquest ha de ser l'Ós Gaèlic o com es digui de qui us han parlat els nens abans.

Els Duels de Recursos són legals en la vostra societat, o sigui que els urbanos no poden evitar-lo, tot i que podrien plantar-se com a campions de la vostra causa si volguessin. l'ós aquest sembla perillós en qualsevol cas, un tirador veterà.

El Nan d'oc somriu. Queda clar que pensa que el seu campió guanyarà l'enfrontament, ja sigui perquè vosaltres us feu enrere o perquè el duel es resoldrà a favor seu.

I bé valents, qui s'enfrontarà a en l'Ós?
« Darrera modificació: Gener 22, 2015, 11:58:27 am per Elmoth »

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


Gener 23, 2015, 11:24:22 am
#21
El mulato, no es troba massa en forma, encara li fot mal el cop al ventre, i portar el bandarra a sobre no l'ha deixat reposar la veritat... Però que collons es la seva bestia. I segur que el tal Gaèlic aquest no és tan com sembla. El jove afirma amb un gest.

- Jo mateix, sense armes, no cal ser més animals que les bèsties. Qui quedi sense sentit o abandoni, perd.

En línia


Gener 23, 2015, 03:11:15 pm
#22
Veieu com la tensió ambient es rebaixa, sobretot la dels urbanos joves. Sembla que no hi ha d'haver morts al final. Sentiu com els nens surten corrents. Lluita de Recursos! Lluita de Recursos! els sentiu cridar carrer avall. En breu segur que arriben prous observadors.

L'Ós enretira la mà del revólver. No sembla contrariar-lo la definició de terminis que has posat. Assenteix amb el cap i va cap a la tanca, on comença a treure's la jaqueta, la cartutxera i la samarreta. Els seus companys l'animen mentrestant.

Tal i com sospitaveu, poc a poc va arribant curiosos. Vegeu que els urbanos arrosseguen els dos trinxeraires estabornits cap a un racó, i se'ls enduen carrer avall sense fer massa fressa. L'urbano del fusell de la teulada es posa dempeus per observar l'escena, amb el fulsell a les mans, però clarament només es manté allà per si passa quelcom que requereixi que intervingui. Aquest event és cosa vostra. El jove urbano anomenat Tomàs es coloca al mig d'un corral que els domadors han buidat de bestiar. Sembla que farà d'àrbitre i això serà el ring de lluita.

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


Gener 26, 2015, 09:19:35 am
#23
En Pau es treu la canana i la bossa, tot començant a estirar les espatlles i afluixant treient-se la faixa per recolocar-la. També es treu i es torna a colocar els mocadors vermells amb llunes blanques que envolten els canyells. Era tela, i més aviat bruta, amb les marques de la sal de la suor gravades en elles, pero semblava que d'alguna manera aquests gestos tan habituals ajudaven al noi a concentrar-se, la força de la costum. Per acabar es recolocar el mocador del cap, també vermell amb llunes blanques.

Un cop fet el ritual de l'equip, s'acosta al improvitzat ring on es durà a terme el duel, tot donant-se un cop amb la mà oberta sobre l'escut platejat sobre el morat de la camisa que l'identifica com a moixi. Tot gesticulant més que dient: Moi-xi-gan-guer, moi-xi-gan-guer, moi-xi-gan-guer... Per acabar dient.

-Pit i collons.- Brama en direcció al tal Tomàs i l'Ós, deixant clar que està llest.
« Darrera modificació: Gener 27, 2015, 08:55:41 am per Gaelos »

En línia


Gener 26, 2015, 11:39:12 am
#24
L'Estevet sent la flaire de confiança del seu company Pau, però pensa que aquesta gent no es prendrà bé una derrota.

S'apropa al ring per ajudar en Pau si ho necessita, però té el fusell ben a prop i es prepara per ensumar el més mínim senyal de joc brut.

- Ànim Pau, i sobretot, estigues a l'aguait. Els óssos mosseguen i esgarrapen, i no hi entenen de bones formes!


Gener 26, 2015, 02:38:56 pm
#25
En Mosso s'acosta extranyat per la gentada que s'està amuntegant entorn l'escena.

No entenent ben bé per què acaba ben a prop del noi morenet. Sincerament, d'entre els dos que es fotran d'hòsties és qui millor li cau.

En Mosso es prepara per si la cosa se'n va de mare.
« Darrera modificació: Gener 26, 2015, 02:53:47 pm per Duco »

En línia


Gener 27, 2015, 12:05:54 pm
#26
L'Ós observa els preparatius d'en Pau amb un somriure burleta mentre es treu la camisa i els complements. Observeu un bon nombre de cicatrius al seu cos musculat. Les seves mans grosses i feixugues segur que ja han estomacat altres desgraciats. S'ajup per deixar  les coses a terra, al costat d'una tanca. Despitregat i amb els punys ja tancats s'apropa cap al moixi i adopta una posició de lluita. Els domadors de la seva banda l'animen i observeu com un parell semblen observar en pau amb ull clínic. Semblen comentar alguna cosa entre ells sense deixar d'observar en Pau.


Citar
OK, comença l'enfrontament. Anem a provar les regles d'enfrontaments amb daus de Perill :) Si us sembla, ho dividirem en dues fases: recollir informació/tàctica i repartir clatellots.

En la primera fase els oponents s'observen i els seus companys intenten donar-los informació si observen res particular. Si teniu èxit, donareu Avantatges al Pau. Si no, qui tindrà el dau d'Avantage serà en Gael l'Ós. Si vol, en Pau també pot fer alguna acció en aquesta fase de cara a guanyar avantatge o decidir com enfrontarà el combat.

Per repartir clatellots es un Duel normal i corrent segons les regles (ja s'han establert els daus i si algú té Avantatge). En principi en Pau tira 2 daus en combat sense armes. Té una Complicació per estar cansat, la qual cosa genera 1D de Perill. El seu oponent (Gael l'Ós) és un lluitador amb unes capacitat similars a les d'en Pau; no genera dau de Perill però si que suposa un Avantatge per ell mateix. Potser és massa o us sembla correcte? Si guanya la fase d'informació generarà DOS daus de perill i sinó serà un combat 2D vs 1D a favor d'en Pau...UN2 a 1 no és massa positiu o sigui que tampoc és per tirar cohets.
« Darrera modificació: Gener 27, 2015, 06:07:55 pm per Elmoth »

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


Gener 27, 2015, 05:29:07 pm
#27
Citar
Jo llavors intento identificar els moviments de l'enemic amb les meves dots de pasturatge i supervivència. El fet d'haver-me criat amb animals i bèsties segur que em dona cert coneixement de la psicología d'un moviment brusc o algo per l'estil. Podria ser? Així podriem compensar aquest dau de menys que té pel cansament.

En línia


Gener 27, 2015, 06:03:19 pm
#28
Citar
Descriu què fas. Regles de "grups i ajuda" ;) Les vostres descripcions (accions) li poden donar Avantatges a en Pau. Això és rol per forum. Aqui es tracta de rolejar les accions que fas :)

Ara mateix el tema és així:
PAU: 2D (humà casteller)
  • Complicacions: Cansament (1D)
  • Avantatges: ---
  • Desavantatges: Gael l'Ós: gros i fort. Els patirol ajudant l'Ós.

En Gael no genera cap dau de Perill per ell mateix, però sí que es un Avantatge. Si no ho compenseu es convertirà en un segon dau de perill, i 2D ja es un tema seriós.

Com dic al reglament que m'acabo de rellegir NO ABUSIS DELS DAUS DE PERILL (cosa que estava fent i que ara corregeixo) ja que el sistema perd agilitat sino i cada dau de perill ja és prou seriós :)

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


Gener 27, 2015, 06:33:13 pm
#29
Citar
L'Estevet intentarà ensumar l'ós per saber si té por, o al contrari, si està massa confiat. Si té por li diré al Pau que es faci el valent, i si està massa confiat li diré que faci veure que està més cansat del que en realitat està, o que simuli que està ferit.
La finalitat és que l'ós, o bé lluiti amb por, o bé que es confii en excés.