El goig i l'encís dels jocs de rol

Registrar-se
 

L'Argonauta
Llegit 25922 cops
Setembre 04, 2017, 10:16:48 pm
Bones!

Nova actualització sobre Stargate - Pathfinder. Aquest cop la fitxa d'armes dels Goa'uld, la fitxa d'armes dels Tau'ri (humans terrestres) i el full amb l'equipament bàsic i la manera com fer la despesa dels punts d'influència per aconseguir equipament (o millorar-lo) i aconseguir millores en el propi personatge.

Ho trobareu a: L'Argonauta -> Stargate-Pathfinder -> Equip i millores

Fins la propera!


Setembre 07, 2017, 06:51:49 pm
Bones! Avui hem fet algunes actualitzacions relacionades amb el tema de l'activitat rolera al nostre país. Us recordem que tot és accessible des del mapa que trobareu a la pàgina de presentació de L'Argonauta, aquí: Argonauta -> Inici

Els canvis que s'han fet són:

1. S'ha afegit l'associació AJJERRE Baronia d'Entença, de Móra d'Ebre, a la província de Tarragona. (Així que si cliqueu al dauet del mapa on hi ha Tarragona, veureu aquesta associació al llistat juntament amb els seus enllaços a les xarxes socials, blogs, webs i / o fòrums.

2. La localització geogràfica de l'AJJERRE Baronia d'Entença s'ha afegit al mapa d'associacions (clicant a l'icona de Google Maps que trobareu dins del mateix mapa.

3. S'ha actualitzat el calendari d'actuacions roleres amb nous esdeveniments durant el setembre i el juny (clicant a l'icona del calendari del mateix mapa)


Setembre 12, 2017, 12:55:43 am
Nova actualització per Twilight:2000, en la secció de personatges no jugadors "a punt per jugar".

Aquest cop és una esquadra d'exploradors a cavall de la Unió Soviètica. Com sempre, trobareu informació de context i fitxa de joc descarregable, tot plegat en aquest enllaç: L'Argonauta -> Twilight:2000 -> PNJ a punt per jugar -> Esquadra de cavalleria d'exploració soviètica

Fins la propera!


Octubre 14, 2017, 12:41:56 am
Bones!

Tornem amb una nova actualització. En aquest cas una millora sobre un material que ja teníem. En Toni "Tilc" ens ha fet arribar la nova fitxa en català per Stargate / Pathfinder, però aquest cop com arxiu pdf editable.

Ho trobareu a: L'Argonauta -> Stargate-Pathfinder -> Full de personatge

Fins la propera!!


Novembre 14, 2017, 12:32:40 pm
Bon dia!

Fent un cop d'ull al catàleg dinàmic de 15 mm de l'Argonauta per a miniatures de sci-fi, he pensat que aquest enllaç podria ser útil. Totentanz no té ciència ficció, però sí algunes figures actuals (pendents de l'enviament del kickstarter que feren). La majoria, crec que totes, són de 15 mm (escala 1/100). La qualitat és la millor que he vist en figures d'aquesta mida. Algú coneix alguna altra empresa que faci figures de 15mm de qualitat? M'interessa sobretot època "actual" (civils) i fantasia, ja que la sci-fi l'ha cobert perfectament l'Oddball a l'Argonauta.
« Darrera modificació: Novembre 14, 2017, 12:35:45 pm per Meriba »

En línia