El goig i l'encís dels jocs de rol

Registrar-se
 

L'Argonauta
Llegit 25223 cops
Setembre 19, 2014, 08:31:35 pm
#30
Ostres, ho vull tot, no se sap mai quan tindré una emergència dins una nau, i si aquesta disposarà d'aquest material.  8)


Setembre 21, 2014, 11:06:30 pm
#31
Seguint amb el tema de l'equip d'emergència i basant-nos en la idea de Carlobrand, hem buscat informació real de fabricants i hem generat les espelmes d'oxigen. Era un dels elements que constava en el llistat d'equip d'emergencia i que no existia a Traveller: The New Era.

Hi podeu accedir clicant a la imatge de les "Espelmes d'oxigen" en el la secció d'equip i material de Traveller: The New Era, o directament a: Espelmes d'oxigen.


Setembre 22, 2014, 07:48:11 am
#32
Molt interessant, m'ha encantat aquesta entada, acompanyada dels diferents nivells d'oxigen i els seus efectes en l'ésser humà.  ;)


Setembre 24, 2014, 12:09:10 pm
#33
M'encanta que t'encanti. ;) N'estem preparant un parell més seguint aquesta línia. Un està només esmentat als llistats de Traveller com Body Pressure Suit i és una alternativa al tradicional vestit de buit. L'altre és la unitat autònoma d'absorció de diòxid de carboni. En breu, els anirem penjant al web.


Per cert, ja tenim una nova actualització. Podreu accedir al calendari d'esdeveniments "rolers" a través del mapa de Catalunya la pàgina d'inici de l'Argonauta, clicant damunt la icona del calendari. Ho trobareu a: L'Argonauta, Inici

Ep, Trollkin, potser et serà útil pels avisos d'esdeveniments a Talpimon. Aquest mateix cap de setmana hi ha jornades a Tarragona organitzades per la AJJRET. Es prepara una tardor interessant. Per qui pugui... :'(


Setembre 28, 2014, 12:10:44 pm
#34
Tenim una nova peça d'equip per Traveller: The New Era. Basant-nos en el suggeriment d'en Carlobrand, que ho feia constar en la llista d'equip d'emergència que ens va permetre traduir per l'Argonauta, hem cercat informació real de fabricants actuals i hem creat la unitat autònoma d'absorció de CO2.

Hi podeu accedir clicant a la imatge corresponent en la secció d'equip i materials de Traveller: The New Era o directament a: unitat autònoma d'absorció de CO2.

Fins la propera!Octubre 04, 2014, 11:57:29 pm
#35
Hem afegit una nova secció per Traveller:The New Era. Amb un toc de color. O això és el que pretenem. Hi podreu trobar la nostra versió sobre emblemes i símbols que ja formin part del rerefons de Traveller: The New Era o noves propostes per fer servir de la manera que trobeu més convenient. Poden fer referència a corporacions, governs, individus, naus, unitats militars, grups criminals, societats secretes... Poden ser símbols en ús durant la Nova Era o bé símbols anteriors al Col·lapse que els Personatges Jugadors poden trobar durant els seus viatges.

Ho trobareu a Traveller:The New Era, Emblemes i símbols


Octubre 12, 2014, 11:06:22 pm
#36
El vestit de compressió corporal apareix esmentat, de manera molt succinta, en el llistats d'equip de Traveller:The New Era i de Megatraveller. S'acompanya sempre de diversos complements que semblen indicar que podria fer les funcions d'un vestit de buit convencional, però sense gaire més informació. En els manuals l'anomenen body pressure suit i d'ell coneixem que és més manejable i menys voluminós que un vestit de buit convencional i que és prou confortable com per ser utilitzat dins d'una astronau. Hem decidit ampliar una mica més aquesta informació i hem descobert coses realment interessants. ¿Sabíeu que ens hem acostumat a veure'ls en algunes pel·lícules de ciència ficció? ¿Sabíeu que el concepte va ser investigat per la NASA fa dècades? ¿Sabíeu que el MIT (Massachusetts Institute of Technology) està desenvolupat actualment un vestit de compressió corporal, que ells anomenen biosuit, destinat als futurs exploradors de Mart?

Ho trobareu a: Traveller:The New Era / Equip i Material / Vestit de compressió corporal
Gener 14, 2015, 12:35:21 pm
#38
Hola Oddball,

El vostre web està molt i molt bé, però no aconsegueixo rebre les novetats per RSS... El google sites no ho permet?


Gener 14, 2015, 12:53:37 pm
#39
Doncs encara no ho he aclarit (no sóc molt destre en aquest tema). És per això que vam obrir el compte de facebook, només per anar avisant de les actualitzacions. I també la columna dreta del web, per indicar que hi anem afegint coses i que "estem vius".

Miraré d'investigar el tema del RSS i els Google Sites


Gener 16, 2015, 12:31:11 am
#40
Un nou PNJ a punt pe jugar per Traveller: The New Era. Fa servir la plantilla de PNJ individual que també trobareu a L'Argonauta, de manera que pot servir d'exemple pels interessats. Ho trobareu a:

   Traveller: The New Era, PNJ a punt per jugar, Imurki Kemsikumi


Gener 19, 2015, 12:38:52 am
#41
 :o :o Genial!! La Imurki farà estralls!


Gener 19, 2015, 11:20:19 am
#42
Aquestes fitxes estan fetes amb el Traveller: The New Era tal qual o hi ha algunes modificacions o regles de la casa?

En línia
Vull acabar el meu joc de rol en vida. Algú sap on hi ha un temple budista? És per convertir-me... necessitaré unes quantes reencarnacions.
ROLAIRE NÓMADA


Gener 21, 2015, 01:15:01 pm
#43
Aquestes fitxes estan fetes amb el Traveller: The New Era tal qual o hi ha algunes modificacions o regles de la casa?

Hola JordiRPG.

Estan fetes fent servir les normes de TNE oficials però d'una manera un xic més estricte. Per exemple, per la Imurki Kemsikumi, hem fet servir la plantilla de PNJ individual. Això significa que té nivells de ferida per localitzacions com un Personatge Jugador. En el cas de la Xusma d'Espaiport, hem fet servir la plantilla per PNJ col·lectiu, seguint estrictament les normes oficials, sense preocupar-nos per localitzacions de ferida.

No sé si estàs familiaritzat amb les normes de TNE, però el procés de creació de personatges bàsicament no té res d'aleatori i depèn de l'assignació de les habilitats que en vulgui fer el Director de Joc, basant-se en un nivell que atribueix al PNJ en les àrees més determinants de l'aspecte que desenvolupa durant el joc. Per exemple, en PNJ orientats cap el combat, es dona com a guia que un PNJ experimentat hauria de tenir les seves habilitats de combat rellevants a nivell 12, una iniciativa de 3, etc. És més que res una guia i es pot particularitzar cada PNJ com sembli més escaient.

Aquestes normes estan "inserides" a les plantilles de PNJ amb camps automàtics que trobaràs a l'Argonauta. O pots fer servir una plantilla en blanc si ho prefereixes. Tots els aclariments per fer-les servir les trobaràs aquí.

En els dos exemples de PNJ pre-generats, s'han fet servir les plantilles automàtiques de l'Argonauta. I després hem sobreescrit els camps que no ens agradaven. Per exemple, la Imurki pateix un problema de creixement i hem sobreescrit el camp del seu pes, obviant el càlcul automàtic per una dona de la seva força i la seva agilitat.

El llibre de normes de TNE també dona una guia per generar aleatòriament el caràcter d'un PNJ a partir d'una baralla de cartes. Com que nosaltres ja sabíem quina personalitat tenien que tenir els PNJ, l'hem definida directament.

Espero haver aclarit els dubtes. Si la pregunta era, ¿Puc fer servir aquests PNJ directament tal i com estan a la fitxa? la resposta és sí  ;)


Gener 22, 2015, 08:56:45 am
#44
Moltes gràcies Oddball.  :)

De fet el que m'interessava saber era si totes les regles per crear aquesta PNJ estaven al llibre. La raó és que molts dels seus atributs, com els llindars de ferida o el pes (entre altres), els estic fent servir de forma bastant similar en el joc que estic dissenyant.

En resum, era per assegurar-me de que, si el compro per inspirar -me, tot aquest material tan interessant sigui a dins.
M'has resolt el dubte perfectament.

A veure a quin preu em surt a drivethru...  ;)

En línia
Vull acabar el meu joc de rol en vida. Algú sap on hi ha un temple budista? És per convertir-me... necessitaré unes quantes reencarnacions.
ROLAIRE NÓMADA