El goig i l'encís dels jocs de rol

Registrar-se
 

1. La carta de la brillantor taronja
Llegit 8666 cops
* Juny 05, 2014, 10:40:36 pm
#30
L'Estevet està furiós. Primerament es pensava que tot allò era un estratagema de distracció per robar-los a plena llum del dia, i amb els oportunistes és millor no encarar-s'hi. Si veuen que la cosa es posa difícil ho deixen estar. Però aquests son diferents. Els arreplegats han fet de matar estrangers el seu modus vivendi. Aquests no són dels que ho deixen estar. I a jutjar pel silenci de la resta de bevedors i jugadors, solen aconseguir el que volen. Cal tallar això en sec, sortir del previst, cal ser original i innovador...

Ja heu sentit el moixí! Ara a creure.
L'Estevet agafa la cadira on estava assegut i li fot gatllofa al que xerra més, el trampós del tres d'oros. El factor sorpresa ho és tot. Després s'encara amb l'altre.
No em toqueu els nassos, sou una colla de marietes empolainats.

Citar
No sé quines tirades cal fer per fer efectiva l'agressió. Assistència!

En línia


Juny 05, 2014, 11:16:53 pm
#31
Citar
Ostres, això si que no m'ho esperava! 3,2,1... FIGHT! ;D ;D Esperarem a veure que fa en trollkin i a veure si l'Stoichkov13 i en manwe volen intervenir abans de resoldre tirades.

En qualsevol cas i a mode orientatiu, la tirada seria alguna cosa així:
1D (dau bàsic, la teva professió no et fa millor lluitador)
+ el Bonus que et dóna la sorpresa del teu acte
- la Complicació que et suposa enfrontar-te a 2 tios armats. La Complicació pot generar entre 1 i 2 daus de Perill depenent de si estan disposats a fer servir les armes.

El bonus anul·la 1D de perill o sigui que quedaria entre 0 i 1 daus de perill contra la teva tirada de 1D. Ja fem els càlculs exactes quan la resta diguin si fan alguna cosa. :)
« Darrera modificació: Juny 06, 2014, 10:25:26 am per Elmoth »

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


Juny 05, 2014, 11:57:34 pm
#32
"Oh, oh. Més problemes."

En Max, potser pels efluvis de la ratafia que li donen un fals valor que ell no té, avança al bell mig de la sala amb els braços alçats.

-Amics! Calma, calma! Tingueu calma. Això només és un malentès. Jo ho he vist tot des d'aquí. Ha caigut sobre la taula una carta de la butxaca del meu company. Sense voler. No hi ha cap intenció d'enganyar a ningú. Oi que no Pau? Veritat Estevet? - Diu somrient a tothom amb la seva dent d'or i dona uns cops de palmell a l'espatlla d'en Pau i l'Estevet.

-Ho veieu senyors? Si són uns trossos de pa. Que jo els conec de tota la vida. Una mica murris si, però tramposos? No, no, no ho són pas! Si ara demanaran perdó pels malentesos i jo, Max Erasmus, pago una ronda per tothom. Taverner! Aquí tens plàstic.- I tira un tros de plàstic brillant cap la barra.


En línia


Juny 06, 2014, 10:24:51 am
#33
El Pau dubtava en liar-se a clatellots al local, per no voler implicar a l'Estevet i en Max, però en veure que l'Estevet s'hi suma ja no dubte de què cal fer...
Amb les paraules de fons d'en Max, en Pau baixa les mans per agafar l'extrem de la taula i bolcar-la cap als pistolers per sorprendre’ls i de pas mirar d'agafar algun peu i donar una distracció per que l'Estevet faci de les seves mentre ell es prepara per saltar a sobre d'un d'ells.

-Malparits!
« Darrera modificació: Juny 06, 2014, 12:28:36 pm per Gaelos »

En línia


Juny 06, 2014, 10:35:14 am
#34
Citar
Veus? Una actuació del Pau que dóna un Bonus a l'Estevet :) Està clar que el Gaelos ha captat l'essència del sistema :)

Bé, esperarem a veure si en Stoichkov13 o en manwe volen dir alguna cosa abans de resoldre l'acció. Els seus personatges poden ser al local o a la ciutat fàcilment
« Darrera modificació: Juny 06, 2014, 10:38:28 am per Elmoth »

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


Juny 06, 2014, 03:18:06 pm
#35
Per la cara que posen els dos pistolers quan us arranqueu a fer servir el mobiliari com a elements contundents, no s’esperaven això. Veure caure tot el plàstic que hi havia sobre la taula per terra, especialment, no sembla que els agradi massa. Segueixen la seva caiguda amb els ulls, fet que fa que es distreguin per un moment i reaccionin lentament a les vostres accions. Millor, ja que un d’ells (el més silenciós) ja feia el gest de portar la ma a la cartutxera!

El plàstic que roda per terra fa que la gent del bar es llanci a terra per atrapar el màxim de plàstic possible i comença una gran lluita al bar mentre la gent es baralla pel preuat material.

El cop de l’Estevet trenca la cadira a l'esquena del jugador silenciós que cau a terra com una pedra. El jugador xerraire esquiva com pot la taula que li ha bolcat a sobre en Pau. El casteller s’abraona a sobre del trampós i li clava una platofada als morros, però rep un cop de genoll en tot l’estomac. Amdós roden per terra.


Citar
Tirades:
Pau: actua com a suport. La narració és bona i atorga un Bonus a la tirada de l’Estevet sense haver de fer cap tirada. 
Estevet. Tires 1D. Tens 2 bonus (la sorpresa de les vostres accions) però compensen els 2D de Perill que pistolers armats especialitzats en desenfundar de pressa provoquen o sigui que no teniu Avantatge cap de les dues parts.
 
TIRADA: 4. Èxit parcial amb conseqüències. El jugador silenciós queda fora de combat, però perdeu els diners invertits i quedeu gairebé tan pobres com quan vau sortir d’Amposta. Complicació per cadascú de vosaltres: empobrit.
« Darrera modificació: Juny 06, 2014, 03:23:31 pm per Elmoth »

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


Juny 06, 2014, 04:55:48 pm
#36
Apretant les dents pel cop de genoll a l'estómec, el mulato d'armilla morada agraeïx el portar la seva faixa negre de  vuit metres a la cintura, just abans de dir.

-Les mans quietes capsigrany.

Estant a sobre del paio, el Pau li intenta d'apartar les mans de la pistola mentre li va clavant cops de cap a la cara.

-Son els brivalls... com vosaltres... qui doneu... mal nom... al joc... grapat... de cabrons.- Diu entre cop de cap i cop de cap.
« Darrera modificació: Juny 08, 2014, 10:37:13 pm per Gaelos »

En línia


Juny 07, 2014, 12:52:24 am
#37
En Ramon, estava sentat al fons del local, prenent una pèssima ratafia, capficat en les seves penes.
Quan han començat els aldarulls,  li ha costat prendre consciència del que estava passant.
Casom l'orgue!!! Els timadors que van arribar fa uns dies, han tornat a engatussar-ne uns altres.  Però aquesta vegada sembla que els estan plantant cara.
Quin coratge, aquest parell!! No han tingut temps ni de desenfundar els timadors.

Bé,  ja és hora d'aturar això!

En Ramon, desenfunda el revòlver i s'acosta a la la baralla.

En nom de la llei i l'ordre, quedeu detinguts! 
- crida mentre apunta als dos timadors i s' espolsa la camisa blava, plena de pols, per demostrar que es tracte d'una mena d'agent de llei.

Segur que si registro les vostres mànigues i butxaques, trobo ple de cartes marcades. L'Urbano de Poblet,  estarà content.

En línia


* Juny 08, 2014, 07:10:24 pm
#38
L'individu de la camisa blava calma l'assumpte. En Pau sembla recuperat de la patacada. Sort que ningú ha pres mal, pensa l'Estevet tot observant l'estafador estès a terra. Al seu voltant, no hi queda ni un petit tros de plàstic. Ha quedat tot net i polit en un moment. L'Estevet es resigna. Potser encara tindran sort i sobre el cap dels pistolers hi ha una recompensa que puguin cobrar. Amb això al cap, es dirigeix a l'agent de la llei.

Em dic Estevet. Si vols t'ajudem a carregar aquest parell. Cau gaire lluny això de Poblet?

En línia


Juny 09, 2014, 01:35:55 pm
#39
Estevet, sou a Poblet ara mateix xD
 
Citar
Tirada d'en Pau. 2D ja que la seva professió té a veure amb el combat a curta distància. Batussa a terra contra 1 sol oponent; no hi ha daus de Perill però tampoc tens avantatge. Tirada bastant penosa (2,3). Ens quedem el 3: FAIL aconseguint algun Bonus.

Tirada d'en Ramon intentant posar ordre en una batussa que ara mateix s'ha estès per tot el bar. 2D per bàsic + professió: 1,5. Ens quedem el 5. Èxit. 

El primer cop de cap d’en Pau impacta a la cara del jugador trampós, però quan es disposa a seguir atonyinant-lo un altre home és llançat des d’una altra part del bar i xoca amb ell fent-lo caure. Quan s’aixeca, el malfactor torna a estar de peu, tot i que mig estabornit i amb la cara plena de sang. Es mostra clarament sorprès; no té pinta d’haver-se trobat gaire sovint en una baralla de bar. En la batussa ha perdut la pistola i no la troba quan intenta desenfundar.

En aquestes us trobeu quan un home que sembla un urbano vingut a menys li pega un clatellot al malfactor que el tomba de boca terrosa, deixant-lo fora de combat. El teu crit deté la baralla pel plàstic als voltants de la taula momentàniament, però la gent ràpidament s’adona de que realment no ets un urbano de poblet, però la teva pinta i actitud de pocs amics no els inciten a seguir repartint mastegots per quedar-se una part de la riquesa escampada pel local. Poc a poc la situació es va calmant. I menys mal, perquè els 2 cambrers ja tenien fusells a les mans ara que s'havien començat a trencar peces de mobiliari.

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


Juny 09, 2014, 04:37:15 pm
#40
El Pau estava a punt de saltar-li ha sobre de nou abans no trobés la pistola... però amb aquell crit, i la gent reaccionant conseqüentment, el Pau també el va deixar correr... ja que després del clatellot del paio de color blau ja no era cap perill.

-Estàs bé Estevet?- Pregunta tot traient-se el mocador per tornar a col·locar-lo bé ja que després del cop s'havia mogut.-Bona feina company.

En línia


Juny 09, 2014, 10:05:39 pm
#41
En Max ha comprovat que la seva oratòria no ha obtingut els resultats desitjats. En comptes d'apaivagar els ànims en la sala, les batusses s'han generalitzat arreu. Amb prou feines ha pogut evitar danys personals quan ha vist volar cadires i ampolles per sobre seu i d'esquitllentes s'ha ajupit com tothom per agafar el plàstic brillant, que ben mirat, part del que hi havia per terra era seu.

"A on vagis, fes el que vegis" deia el refrany, no?

Més tard, quan la cosa s'hagi calmat, agrairà al mosso que ha posat ordre i el voldrà convèncer per que s'afegeixi a l'expedició. Ens cal un caràcter ferm com el seu.


En línia


Juny 12, 2014, 07:24:23 pm
#42
En Ramon, demana un parell de cordes per lligar aquests dos galifardeus.

Estevet, has dit que et deies? Ajudeu-me a lligar aquest parell. Els portarem davant l'Urbano.

Aprofita per registrar les seves butxaques, a veure si troba cartes amagades.

Abans,  això no passava. El joc estava prohibit. Caldria tornar a les honorables tradicions.

En línia


Juny 17, 2014, 11:30:51 am
#43
Veient que no queda plàstic escampat per terra i que la baralla inicial s'ha acabat, el bar torna poc a poc a la normalitat. Millor no emprenyar aquest que té pinta d'urbano (tot i que els locals saben que no ho ets). Les taules tombades es redrecen i poc a poc es va tornant a la conversa. Els cambrers surten amb escombres i reparteixen alguns calbots per a que els paguin la vaixella destrossada mentre el seu cap controla la sala amb les mans encara al fusell.

En Ramon emmanilla els dos jugadors i es dirigeix cap a la porta. Si l’acompanyeu veieu que els burros de l’Estevet i en Pau no hi son! El d’en Max segueix lligat tranquil·lament (estava lligat en un altre abeurador) i aixeca el cap per mirar-vos.

Al carrer, hi ha força gent atrafegada, uns nens jugant, unes dones que tornen de fer la bugada carregades de roba... Els soldats que heu vist abans i les noies lleugeres que heu vist abans no són a la vista.

La oficina de l’urbano queda a uns 150 metres.

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog