El goig i l'encís dels jocs de rol

Registrar-se
 

Personatges
Llegit 6875 cops
Maig 14, 2014, 08:30:21 pm
#15
Citar
Ludofil pot lligar. Les poblacions són tipus far west: cadascú buscant-se la vida. A molts hi haurà un bar amb fèmines (i mascles) que seran molt amics teus si pagues i per descomptat una taula on jugar a cartes o al dominó.

Altres grups de rerefons interessants poden ser els diables, els gegants o els bastoners. Potser els gegants han deixat de ser simbòlics...

El joc de capçalera dels bars hauria de ser la botifarra.

I no ens deixem els capgrossos! Una raça mutant d'homes cabeçuts...

En línia


Maig 14, 2014, 08:47:21 pm
#16
Bona la dels capgroços i la butifarra. Ho tindré en compte xD

Salut!
Xavi
« Darrera modificació: Maig 14, 2014, 09:23:46 pm per Elmoth »

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


Maig 14, 2014, 09:38:51 pm
#17
He fet que en Cinto sigui un Bastoner ja que crec que li lliga. Bàsicament, et dóna bonus de cara a obtenir Avantatge en cos a cos, o en qualsevol activitat on puguis justificar que el fet de ser Bastoner t'ajuda con girar de pressa o esquivar. Pots portar una vara o dos bastons, com vulguis. O plantejar una altra Bonus si aquest no t'agrada :)

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


Maig 14, 2014, 10:16:19 pm
#18
Ja em va bé!

En línia


Maig 14, 2014, 10:59:55 pm
#19

Max Erasmus [Trollkin]
- Professió: Arqueo-tecnòleg (saps fer coses com ara llegir o entendre un mapa)
- Bonus: Oportunista
- Complicació: Covard
Equip: binocles (arqueotech), Guia Campsa Catalunya 2012 (arqueotech, li falten diverses pàgines i està bastant massegada), fusell Herba SMG, 2 burros, un per ell i un per transportar coses com pales i pics, i el seu eventual tresor.

Perfecte! La Guia Campsa és el seu bé més preuat.

Estic pensant en possibles relacions amb la resta de personatges. Suggerències?

Amb en Shingle pot ser de temor (en Max ha tingut encontres desafortunats amb el Ampatxes), o d'amistat (es poden haver ajudat mútuament en territori mutant).

Amb en Pau, possibles relacions professionals (que li hagi ofert protecció/escorta, alguna transacció per algun artefacte menor: una baralla de cartes Heraclio Fournier)...

Amb en Cinto del Ports, l'home salvatge, amic dels animals, poca cosa tenim en comú. :)

En línia


Maig 15, 2014, 09:36:19 am
#20
Home! Veient l'ambientació canvio de personatge.
Em faré en Gerard, el fill de la meva cosina, que és de Besalú i segur que sobreviurà a l'apocalipsi. Com que és fill d'un mag (aquí veieu el pare real en acció) i Besalú és terra de manaies, doncs hem faré un magnaia!
En Gerard amb la seva 50ena d'anys va veure el final món i des de llavors s'espavila com pot fent ús de les seves habilitats d'escapisme (o d'intrusisme), il·lusionisme, dits àgils i disfressa, fent de tafur, de mag, de lladre, d'espia o del que surti.  Normalment va vestit de capità manaia amb armadura romana i gladius, tot i que té moltes cares i disfresses de tota mena, totes tenen una cosa en comú: l'imprescindible Puig apunt pel que pugui ser.


En línia


Maig 15, 2014, 09:51:01 am
#21
El Pau suma 35 anys, va néixer cap al final del Gran Boom, i la seva mare esparançada en que acabés ja, va posar aquest nom al seu fill. Pot ser esperant que portés la pau al món... però es clar si tenien que esperar a que es fes gran per poder fer quelcom, la cosa hagués anat a pitxor.

Per sort, o casualitat, aquella mateixa nit va ser l'última en la que se sentiren l'esclat de les bombes a catalunya.
« Darrera modificació: Maig 15, 2014, 10:13:27 am per Gaelos »

En línia


* Maig 15, 2014, 10:01:19 am
#22
Tinc vàries pensades, a veure quina us sembla que dona més joc:

-Escolanet de Montserrat. Montserrat s'hauria salvat de la catàstrofe degut a la seva posició elevada però, això sí, a costa del seu aïllament. La Moreneta, el dia de la gran explosió, va començar a irradiar una llum verda fosforescent d'origen diví (o això assegura l'abat), encara que alguns diuen que és a causa de la radiació. El nostre escolanet marxaria de montserrat per culpa d'una afonia que feia mesos que li durava i que el feia patir. És ben sabut com van les coses per allà. Si no cantes prou agut, t'hi ajuden per mitjà de cirurgia. Ara bé, abans de marxar es faria amb la relíquia santa, que amaga dels ulls de tothom amb molt zel. Alguns asseguren que això li dona poders radioactius... Vull dir divins.

-Home dels nassos: Mutant amb la característica que pateix una transformació el dia de cap d'any... i li creixen nassos! Cal acostumar-s'hi cada any, però tampoc és tan terrible. És un gran rastrejador, sobretot a principis d'any, però això també el fa irritable. "Que no em toquin els nassos!", sol dir.

-Mosso: També havia pensat "Almogàver" o "Miquelet", però la figura armada d'actualitat és el mosso. La seva arma predilecta és la porra i una escopeta de bales de goma... Un dia va perdre la placa i no estarà complet fins que la torni a trobar. No recorda el seu nom, només el seu número d'identificació (que en realitat és el número de sèrie de l'etiqueta de l'uniforme).


Druida de la Selva: Viu al montseny i a les Guilleries en un entorn totalment salvatge. És una espècie d'alquimista boig. La seva especialitat és un brevatge d'herbes anomenat ratafia. I l'ingredient principal és la rata, evidentment.


EDITAT PER AFEGIR DRUIDA
« Darrera modificació: Maig 15, 2014, 10:33:42 am per Nanook »

En línia


Maig 15, 2014, 10:26:45 am
#23
Qualsevol serveix :) Tria el que més gracia et faci a tu.

@Nyarla59: Quina complicació veus adequada per al teu magnaia?

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


* Maig 15, 2014, 10:46:12 am
#24
Seré l'home dels nassos!

El bonus és evident.
La complicació podria ser que és molt irritable. Com més nassos, més malcarat.

Els nassos no els té tots a la cara, els té per tot arreu. És cocaïnòman, però com que és un article molt rar i difícil d'adquirir n'ha provat en comptades ocasions. En tot cas, té la dèria de trobar-ne. És un molt bon caçarecompenses, sempre que tinguis un parrac de roba del fugitiu.

En línia


Maig 15, 2014, 10:56:52 am
#25
Complicació: Potser enyorança, recorda vagament el món anterior i de vegades amb segons què s'hi embadaleix.

En línia


Maig 15, 2014, 06:16:53 pm
#26
2 comentaris,

1) Això dels miquelets ho haig d'incpriorar al rerefons com sigui. Potser les tropes de Berga es diuen miquelets. Potser m'invento in conflicte Ampostino - Berguès de recent finalització. Tambe tinc ganes d incorporar un moviment ari gitano.

2) He canviat el fusell del Max per un revòlver. Crec que li lliga més que no pas un fusell. El fet de ser covard i anar per la vida de franctirador no lliga massa. millor una arma de defensa propera (top quality, això si!) i llestos.

Estic pensant l'aventura. Hauria de ser alguna cosa de tecnomància, però fer que tots els personatges hi lliguin és complicat, que sou cadascú fill del vostre pare i la vostra mare ;D Ara que he estat mirant attack on titan no faig més que imaginar-me aventures amb gegants pel mig...  ::)
« Darrera modificació: Maig 15, 2014, 07:01:26 pm per Elmoth »

En línia
Cap balrog resisteix una bona tanda de crítics

Tira 1D6, el meu petit blog


* Maig 15, 2014, 08:24:36 pm
#27
Al meu personatge deixa-li ensumar diners i hi anirà darrere. Excepte la seva particularitat, és un caçador de recompenses.

En línia


Maig 15, 2014, 10:34:07 pm
#28


2) He canviat el fusell del Max per un revòlver. Crec que li lliga més que no pas un fusell. El fet de ser covard i anar per la vida de franctirador no lliga massa. millor una arma de defensa propera (top quality, això si!) i llestos.

D'acord, i tampoc és que ell pensi en fer-lo servir en els conflictes. Arrencar-se a correr i amagar-se és la primera opció.  :P


 Ara que he estat mirant attack on titan no faig més que imaginar-me aventures amb gegants pel mig...  ::)

Un vot a favor.    ;D   Aquells gegants malèvols encaixen perfectament en la ambientació que ens has proposat. Gegants del pi i gegants de la ciutat, dues subespècies?

En línia


Juny 03, 2014, 08:44:20 am
#29
Sembla que en el grup, falta una mica de força de xoc.
Havia pensat en un miquelet/mosso/urbano.

En Ramon, pensa que el que necessita aquesta societat és ordre. És la única manera  de tornar a prosperar.

Ronda la quarantena llarga i per tant, va néixer abans del desastre. Recorda vagament els temps passats, però en parla de manera totalment idealitzada com si ho hagués viscut plenament.

La necessitat de recuperar el passat, fa que estigui interessat en tot el que vingui d'allà.

El revòlver que porta a l'esquerra,  el considera l'únic instrument per tornar a recuperar l'ordre original.

La seva debilitat,  és la excessiva confiança en ell mateix.

En línia