El goig i l'encís dels jocs de rol

Registrar-se
 

Missatges

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - gothalo

Pàgines: 1 ... 3 4 [5]
61
L'Anell Únic / Re:Preliminars
« el: Novembre 26, 2013, 10:35:09 pm »
Bé doncs, si en Menacrates no s'ha llegit les aventures del suplement "Relatos de las Tierras Ásperas" (ni ningú més, clar) començarem amb la primera aventura d'aquest suplement i si ens hi trobem còmodes i (molt important) ens ho passem bé, podem continuar-lo.

Deixem-ho però (de moment), en 5 jugadors.

- L'aventura començarà a la Ciutat del Llac, al Llac llarg.
- Els que sabeu o podeu fer-vos el personatge per vosaltres mateixos millor, ja que així agilitzem la cosa. Podeu fer-vos un personatge de qualsevol cultura del manual bàsic.
- Les aventures transcorren arreu de Rhovànion, les Terres Apres; per qui no ho sàpiga són les terres compreses entre les Muntanyes boiroses i el Riu ràpid.
- Els que no teniu la possibilitat de fer-vos un personatge per vosaltres mateixos feu-m'ho saber i les crearem junts pel fòrum. És fàcil i ràpid.
- Hem de decidir com farem el tema de les tirades. Seria molt interessant que en Gran Talp pogués inserir un sistema de tirades de daus al fòrum, es pot afegir com quan tries la casella per tornar en negreta una paraula o frase. Tan sols necessitaríem per fer tirades de D6 i D12. Si no hi hagués aquesta possibilitat hauriem de consensuar un altre sistema.
- També seria interessant obrir un fòrum per a la partida.

Gràcies!

jo no controlo gaire, per no dir gens el sistema. com puc fer per crear el personatge?

62
Rol / Re:la meva wishlist
« el: Novembre 25, 2013, 09:31:33 pm »
Caram! Surten jocs de sota les pedres :)

El Walküre és un joc bel·lic? A l'estil del Twilight:2000?El walküre es ara en fase de mecenatge a Verkami i ha superat el objectiu en molts pocs dies. Si vols més detalls et recomano el seu bloc http://www.walkure.es/

Copio de verkami la into, en castellà, que fan del joc

Citar
¿QUÉ ES WALKÜRE?
Walküre es un juego de rol de ciencia ficción dura, realista, simulacionista y militarista, con toques de espionaje, infiltración, intriga, suspense, serie negra... y exploración, exploración espacial. La ambientación del juego es rica y detallada, compleja y muy verosímil, con algunas licencias, que parte de una elaborada historia contrafactual desarrollada desde un desenlace alternativo, pero plausible, de la Segunda Guerra Mundial, donde los alemanes no pierden la guerra... ni tampoco la ganan, realmente, todo queda en tablas tras la firma de un armisticio en 1944.

El mundo queda dividido en tres grandes bloques: Aliados (USA y Reino Unido, entre otros), Unión Soviética y el Tercer Reich y sus aliados del Eje. La Humanidad se halla sumida en una guerra fría que se antoja eterna, prolongándose más allá del siglo XX, hasta alcanzar una era de exploración espacial temprana, donde los tres grandes bloques compiten por la supremacía, entre intrigas políticas, desafecciones, traiciones, guerras de baja intensidad, espionaje, terrorismo y avances tecnológicos fabulosos.

Nuestros jugadores se verán envueltos en las intrigas, luchas y refriegas de un mundo dividido en bloques ideológicamente irreconciliables, inmerso en una guerra fría que se debate tanto en la Tierra como en el espacio, con la raza humana lanzada a la exploración y colonización del Sistema Solar, en torno al año 2075. Existen bases estables en Marte y la Luna, cruceros y fragatas estelares, enormes estaciones orbitales, ascensores espaciales, y la enorme estación de combate del Tercer Reich, de nombre Walküre, que pueden ver al final del vídeo. Todo esto, y mucho más, podrán encontrarlo en el juego.

Quan vaig coneixer la ambientació vaig pensar molt en l'oddball

63
Rol / Re:L'Anell Únic
« el: Novembre 25, 2013, 09:20:59 pm »
Encara soc a temps de apuntar-m'hi a la partida per forum?

64
L'aplec / Re:Alpha Ares 2013
« el: Novembre 25, 2013, 09:17:03 pm »
Vam estar jugant a Pathfinder al pis de dalt. Val a dir que estavem molt aillats i sense gaire senyalització, per no dir gens. Pero de rol, a part d'això no va haver-hi res més

Em penso que els coordinadors del joc organitzat de pathfinder a catalunya han pres nota d'aquesta incidència per que no es torni a repetir

65
Rol / Re:Jocs exportables al cine
« el: Novembre 13, 2013, 05:11:51 pm »
Ostres, llegint aquest post no puc deixar de pensar en la peli de D&D  >:(
Sempre he pensat que a partir de Traveller es podria fer alguna peli de ciencia ficció interessant. De fet, cada cop que penso en Traveller hi associo la sèrie firefly de manera automàtica.

66
Rol / Re:A quin joc estàs jugant?
« el: Novembre 06, 2013, 10:24:40 am »
dons ara mateix estic jugant una campanya de Pathfinder. Inicialment era Rise of The Runelords, però al màster no li acabava de fer el pes i al final ha optat per introduir material propi.

A part d'això, vaig jugant a Societat Pathfinder, el joc organitzat de Paizo en esdeveniments diversos, on a part de jugar també faig de màster. A les jornades que organitza el pati d'igualada intento jugar a altres jocs, com ara el chtulhu que vam fer fa un parell de setmanes.67
L'aplec / Alpha Ares 2013
« el: Novembre 06, 2013, 09:46:53 am »
Dissabte dia 23 de novembre es celebraran a Barcelona (cotxeres de sants, Carrer de Sants número 79) les jornades d'estratègia, simulació i miniatures Alpha Ares.

A nivell de rol sé que es volen muntar taules de Pathfinder Society. Desconec si hi haurà opcions d'altres jocs.

68
Rol / Re:Hola rol!
« el: Novembre 06, 2013, 09:41:10 am »
Serà un plaer. Portaré el maletí d'exorcista amb alguna cosa preparada i ja triarem segons el que vingui de gust a la majoria i les ofertes que hi hagi.

Ostres Oddball, a veure si m'ho puc compaginar per jugar a tu. Suposo que en algun moment del dia hauré de fer de master de pathfinder society, però tinc ganes de tastar les teves partides.

69
Rol / Re:la meva wishlist
« el: Novembre 06, 2013, 09:34:50 am »
Per cert, la meva wishlist ara mateix es curteta, nomès inclou el següent
  • Pendragón
  • Runequest 6
  • La guía del mar interior (Pathfinder)

70
Rol / Re:la meva wishlist
« el: Novembre 06, 2013, 09:32:03 am »
El Pendragon és el del sistema Chaosium? I l'Aquelarre de Maqui és una versió reduida, no?

Es el mateix encara que que  ja no està en mans de chaosium sino que la van vendre a nocturnal fa alguns anys. malgrat tot, en Greg Stafford segueix estant darrera del projecte.

Ara mateix s'està traduint l'edició 5.1 al castellà.

71
Presentacions / Hola
« el: Novembre 06, 2013, 07:54:52 am »
Be dons m'afegeixo a aquesta casa, on he trobat cares conegudes. Soc dels que va jugar molt als 90, pero que per motius diversos vaig deixar aquesta aficio de bansa. Enguany, la he retrobat i ara intento seguir mantenint viva la flama del vici

Pàgines: 1 ... 3 4 [5]