El goig i l'encís dels jocs de rol

Registrar-se
 

Missatges

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Gran Talp

Pàgines: [1] 2 3 4
1
Talpimon / A reveure!
« el: Març 24, 2018, 06:34:04 pm »


M'han enviat a la talpera un prospecte d'una agencia de viatges. És una oferta irresistible. Un viatge a un país exòtic i acollidor, amic dels talps i dels jocs de rol.

Lamentablement, això vol dir que Talpimon es tancarà. Encara que no crec que això suposi cap molèstia, doncs les teranyines ocupen la majoria de sales i racons d'aquesta casa.

Així que em despedeixo de tots, i gràcies per les bones estones.

Rol!

2
Talpimon / Provant un nou tema pel fòrum
« el: Abril 17, 2017, 07:14:50 pm »
Hola!

Aquests dies estic provant un nou tema pel fòrum Talpimon. És més modern i apte per a visualitzar-ho en tot tipus de plataformes. Sobretot està pensat per que s'adapti a les pantalles dels telèfons mòbils i tauletes. Aquest era un punt en contra de l'anterior tema del fòrum, cosa que feia que alguns usuaris tinguessin una experiència sub-optima del nostre fòrum de jocs de rol.

Espero que pugueu continuar sense entrebancs llegint i escrivint en aquest fòrum i estaré pendent, des de les profunditats de la talpera, de qualsevol comentari a favor o en contra del nou aspecte del vostre espai de rol a la xarxa.


3
Presentacions / Re:Ei, hola
« el: Octubre 25, 2016, 07:15:07 pm »
Acabo de descobrir que el test voigh-kampf no admet mostres d'humor.

No podem fer broma amb la seguretat del fòrum, Marcus Viciosus. És una assumpte molt seriós i hem de ser estrictes. Si no, s'ens infiltrarien Terminators a casa i ens assassinarien mentres bevem un got de llet.
4
Sóc l'únic que ha pensat en posar-se el nom del personatge al Nick, per així facilitar l'identificació en una partida en que serem 12?  ;D ;D

No ^^' No sé si es pot retocar potser seria més útil

Comte Borrell, si vols, pots canviar el teu nom a la pestanya:

 Perfil --->Configuració Compte ----> Nom

Salut i rol!

5
Benvinguts tots!

Aquest fòrum és de tots. Utilitzeu-lo al vostre gust.

Ja us he creat un sub-fòrum per la vostra partida d'Aquelarre.

Hiperió, te n'he fet el moderador. Organitza-ho com vulguis, i si et fa falta ajuda pel que sigui, envia'm un missatge privat o escriu el que et faci falta en algun fil d'aquí a Talpimon.


6
Enraonies / Re:On comprar brodat ucraïnès?
« el: Agost 25, 2015, 09:11:11 pm »
Caram!   Aquest robot deu ser un Nexus-7, com a mínim. S'ha saltat el test Voight-Kampff que protegeix el fòrum d'intel·ligències artificials malignes. Però no us preocupeu! Ja l'he "retirat"  8)


7
Disseny de regles i sistemes / Re:3D20FAN 2: Mecànica bàsica
« el: Març 15, 2015, 06:34:16 pm »

Estava pensant, oh! Talpimon, si valdria la pena dedicar un fil al disseny de jocs. De moment ja en som uns quants: en Gaelos, en JordiRPG, l'Elmoth, jo mateix...  Podria ser un fil general dedicat al disseny, amb sub-fils per cada sistema? Disculpa, potser dic una tonteria, no ho tinc molt per la mà, el tema fòrums...

No és una mala idea. Ara mateix preparo un espai  al fòrum pels dissenyadors de jocs rol. No crec que calgui afegir-hi més sub-fòrums per cada sistema, si s'indica bé cada tema a quin sistema pertany, no hi haurà confusió.

Moc els últims temes que són de disseny de josc de rol al nou espai.


8
Talpimon / Re:Inserir imatges
« el: Març 12, 2015, 10:52:28 pm »
Qui m'invoca?

Ah! Si és en JordiRPG, el Rolaire Nòmada, conegut i respectat en totes les proto-dimensions del rol. Els teus desitjos són ordres per mi.

Per insertar una imatge en el cos del missatge, has de clickar el simbol de la mini Mona Lisa,i enganxar entre els dos parèntessis, l'adreça completa de la image. Aquí en tens un exemple:

Codi: [Escull]
[img]http://talpimon.com/Themes/default/images/bbc/img.gif[/img]
No cal pujar la imatge al fòrum.

Espero que les indicacions et siguin entenedores.

Atentament,

Gran Talp

9
Talpimon / Re:Rol.cat
« el: Gener 02, 2015, 05:58:21 pm »
Repassant el llistat d'enllaços que tenim aquí al fòrum, he trobat una pàgina feta amb wordpress. Jutgeu-ne l'aspecte i la presentació.

Podria servir de model per a rol.cat?

10
Enllaços / Re:Llistat d'enllaços
« el: Gener 02, 2015, 05:51:52 pm »
Ostres, només hi escric jo aquí xDMeriba, el Gran Caçador d'enllaços!  ;D


N'afegeixo algun dels que ens has presentat avui al llistat de l'inici d'aquest tema.


No fa gaire que m'he interessat per altres formats de rol, tant per jugar com per difondre, i he trobat coses d'allò més interessants. Són iniciatives que es podrien incloure en el domini rol.cat (ressenyes de jocs de rol i taula en català? partides online en català?) però que escric aquí pel tema d'enllaços.


Jo crec que si. Si estan fets en català es podrien incloure a rol.cat, però... n'has trobat cap? Tots els videos són en castellà, oi?

11
Talpimon / Re:Rol.cat
« el: Desembre 28, 2014, 06:58:37 pm »
Aquests dies de festa he estat mirant quines opcions ens poden anar bé. Crec que una pàgina basada en el wordpress estaria a prop del que volem. Tothom que tingui permisos hi pot publicar i s'hi poden posar moltes opcions i gadgets. Els enllaços externs, com ara a Talpimon, seran molt fàcils de fer. ;)

JordiRPG, quines son les condicions de la cessió del domini rol.cat? Pots preguntar-li al teu amic com ho vol fer? Per contratar un allotjament sense ser el propietari del domini rol.cat fa falta un "Código de autorización de transferencia (authInfo)".

Un altre tema és el cost de tot plegat. L'allotjament al mateix lloc on tinc talpimon.com val: 53.08 € pel primer any  (28.89 € allotjament + 24,19€ transferencia domini). Després ja seria només 28.89 € . Jo ja m'encarrego de les despeses de talpimon, així que hauriem de fer colecta per a pagar rol.cat.

12
Talpimon / Re:Rol.cat
« el: Desembre 22, 2014, 07:41:45 pm »
Tant curt de vista que no he vist el missatge fins avui... Disculpa!   ::)

Bé, doncs un domini rol.cat disponible és molt interessant. Segur que ajudaria a la nostra afició. És fàcil de recordar i serviria per a posicionar-se en el buscadors de pagines web (és a dir, google). Ara que, el més important és fer-hi una pàgina moderna, interessant, usable i de bon veure. El que em ve al cap és una pàgina d'inici amb un GRAN enllaç a Talpimon.com  ;D  i una altra gran finestra a tots els blogs i pàgines en català. I tot el que s'hi pugui afegir que sigui engrescador, pels que ho publiquen i pels que ho llegeixen.

I està clar que tot això porta molta feina, però es podria provar.

Això és el que en penso jo. Què hi diu la resta de talpimonaires?


13
Talpimon / Re:Tapatalk
« el: Desembre 17, 2014, 07:54:40 pm »
Ja està arreglat, com a mínim des del meu móvil.

En el vostre també va bé?

14
Talpimon / Re:Capçalera de notícies
« el: Juny 30, 2014, 08:26:43 pm »
Doncs com que ja vaig tard et deixó una notícia i a veure si la següent la penjo jo ;).


Ja esta penjada. A Igualada no pareu, eh?

15
Talpimon / Re:Capçalera de notícies
« el: Juny 27, 2014, 07:03:29 pm »
Per cert, per afegir-hi més costes, com ho podem fer?

Després d'investigar la configuració del fòrum, ja he aconseguit modificar els permisos per afegir i editar notícies.

Els usuaris que vulguin publicar notícies a la capçalera, han d'anar a PERFIL (una de les pestanyes del menú superior del fòrum). En el desplegable s'ha de clickar la última opció: PERFIL DEL FÒRUM. Després anar a EDITAR PERFIL, i allà triar la última opció: GRUP DE MEMBRES. S'ha de saltar al grup de membres Zzabur, que és el que té permís per publicar les notícies.

Un cop en aquest nou grup Zzabur, apareixerà una nova pestanya en el menú superior: ADMINISTRACIÓ. Des d'aquí és fàcil anar a l'apartat de notícies i afegir, modificar o esborrar el que es vulgui.

Les notícies es poden escriure amb aquest format:

Codi: [Escull]
[b] [url=http://elpatidigualada.blogspot.com.es/]El Pati[/url] [/b]  jocs de rol a Igualada
Citar
El Pati   jocs de rol a Igualada

És recomanable posar-hi sempre un enllaç de destí per ampliar-ne la informació, ja que la llargada del text és limitada.

És pot entrar i sortir del grup Zzabur lliurement.

I si ho trobeu massa complicat, només cal que em digueu en aquest mateix fil quina notícia hi voleu posar, i ja la publicaré jo mateix.  :)

Pàgines: [1] 2 3 4