El goig i l'encís dels jocs de rol

Registrar-se
 

Missatges

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Temes - explorador perdut

Pàgines: [1]
1
Rol / Equilibrar els combats, o no?
« el: Maig 15, 2017, 11:11:47 pm »
Hola a tothom,
fa un temps que m'està sorgint el dubte de si els combats s'han d'equilibrar per tal que els pj's puguin sortir-ne victoriosos, o no. Per una banda hi ha jocs que directament estableixen criteris per a fer-ho, però per altra banda em sembla totalment contraintuitiu.
No li acabo de trobar el sentit perquè llavors els jugadors tampoc haurien de vigilar en quin combat es posen, la qüestió seria atacar sempre, ja que el combat serà assequible si o si...
Com ho plantegeu això a les vostres campanyes?

2
Rol / experiments
« el: Març 22, 2017, 10:47:52 pm »
Hola a tothom, tinc un petit dubte existencial

Ahir mateix vam acabar una campanya de Dungeon World en què tots els pj's van morir (i això que els jugadors em van deixar anar, en acabar la sessió, que soc un màster molt benevolent). Tot parlant després de la partida, i tenint en compte que hi havia un PNJ que els havia acompanyat una bona temporada i havia adquirit molt de poder, va sortir la idea de utilitzar tot el que havia passat en aquesta campanya com a mitologia per a una altra campanya, però en aquest cas de Apocalypse World.

La veritat és que després de donar-hi un parell de voltes a tot plegat em sembla factible, alhora que tinc moltíssims dubtes sobre si tirar-ho endavant, o no. Algú ha fet alguna vegada algún experiment com aquest? Va sortir bé?

3
Rol / Jocs amb poca preparció
« el: Febrer 13, 2017, 08:41:16 pm »
Hola a tothom!

No sé si us passa a vosaltres, però a vegades quedes per jugar i a última hora no hi ha prou gent com per tirar endavant la campanya que porteu entre mans. Però per poc que pugui m'agrada jugar igualment i tenir a mà algún joc que necessiti poca preparació per improvisar alguna cosa d'última hora.

En aquest sentit he pogut provar el Perros en la viña i tinc pendent No te duermas. Teniu algun joc que entri en aquesta categoria (poc temps de preparació i simple de jugar) i que us agradi especialment? Em crida l'atenció Spirit of the Century pero no ho tinc clar...

4
Rol / Mapes
« el: Gener 28, 2017, 08:44:36 pm »
Bones a tothom!!

Estic començant a preparar una campanya i em trobo amb la necessitat de crear mapes, m'estava plantejant fer-ho informàticament perquè d'aquesta manera, si al final surt alguna cosa mitjanament coherent, ho penjaria a la xarxa de manera oberta perquè qui vulgui pugui jugar-ho, però no ho he fet mai.

Us heu trobat amb aquesta situació? Quin tipus de programa heu fet servir?

5
Rol / mecenatge de hardboiled
« el: Novembre 02, 2016, 05:49:47 pm »
No sé si us pot interessar però hi ha aquesta campanya de mecenatge en marxa. Hi he participat com a playtester i la veritat és que el joc m'ha agradat molt, és una barreja de regles que ja he vist en altres llocs, però funciona molt bé, i si us agraden les partides d'investigació (sense pèrdues de cordura ni monstres lovecraftians, això si) pràcticament es pot aplicar a qualsevol ambientació que vulgueu

https://www.verkami.com/projects/16119-hardboiled

6
Presentacions / Hola!!
« el: Octubre 24, 2016, 05:56:20 pm »
Hola a tothom,

Feia força temps que no jugava a rol, de fet molt de temps, però fa un parell d'anys que he tornat a jugar força, cada vegada més i, tot i que fa un temps que havia trobat aquesta comunitat, fins ara no m'havia animat a escriure-hi.

Espero que ens anirem veient per aquí

Pàgines: [1]