Talpimon

Partides virtuals => L'Anell Únic => Missatge iniciat per: Porovma en Gener 05, 2014, 09:50:06 pm

Títol: CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Gener 05, 2014, 09:50:06 pm
CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER

Citar
Ambientació: http://www.youtube.com/watch?v=8wUafUWy0oU (http://www.youtube.com/watch?v=8wUafUWy0oU)

Des dels grans dies antics, quan un regne poderós d'homes del nord s'estenia molt lluny des de la muntanya Solitària, hi ha hagut una ciutat al llac Llarg.

Sorgida d'una petita comunitat que va néixer en la seva riba occidental, el poblat d'Ésgaroth es va convertir en port comercial quan famílies de mercaders van decidir traslladar-se aquí des de Dale. Van construir magatzems i grans residències per viure-hi, i seguir de prop les anades i vingudes de les seves mercaderies. Durant molts anys posteriors, les petites embarcacions dels homes del llac van ser vistes riu amunt i riu avall, amb els seus cellers farcits d'or, i les seves cobertes plenes de guerrers amb armadura, a punt per portar la guerra a terres llunyanes.

(http://3.bp.blogspot.com/-AvVg7oCdpLg/TtYKfQOdrLI/AAAAAAAAAHU/ain38AGrEeI/s1600/1.jpg)

Quan en Smaug va descendir sobre Erèbor fa gairebé 200 anys, la ciutat d'Ésgaroth va quedar miraculosament fora de perill. Dale no va tenir tanta sort, i aquells dels seus habitants que van ser capaços d'escapar amb vida es van veure obligats a buscar asil entre els homes del llac. Però amb el temps, fins i tot l'assentament a la vora del llac va ser abandonat per por del drac, i els homes del llac varen construir nous edificis directament sobre la superfície del llac Llarg, esperant que les seves aigües profundes i fredes els poguessin mantenir fora del perill del foc.

(http://3.bp.blogspot.com/-ne4Y9n6qPaQ/TtYKrQJ4OaI/AAAAAAAAAHc/MmoEeWUTY4g/s1600/2.jpg)

Així va néixer la ciutat del Llac, i allà va perdurar sota l'ombra de la muntanya fins a la nit en què en Smaug va caure sobre ella, i va desaparèixer en un núvol de vapor i d'espurnes.

Avui dia, un gran pont de fusta condueix des de la riba occidental fins a la nova ciutat d'Ésgaroth, reconstruïda uns quants quilòmetres al nord del lloc on els ossos d'en Smaug jeuen sense que ningú s'acosti a ells. Més gran que abans, la nova llar de la gent del llac també està construïda sobre pilars d'enormes arbres del bosc clavats en el fons del llac, i els seus edificis, molls i carrers bullen amb l'activitat d'un poble que gaudeix d'un nivell de prosperitat més gran que mai.

Hàbils elfs del regne de Tharànduil han ajudat en la reconstrucció, i el seu astut art és visible en molts dels arcs que es corben gràcilment com branques d'arbre a través dels amples carrers, i en els bells calats que adornen les façanes de diverses cases.

Després de passar uns dies a la ciutat, empreneu la tornada a casa tots plegats per tal d'afrontar junts els perills del camí.

Us trobeu als afores de la ciutat d'Ésgaroth, a camp obert; darrere vostre s'estén el gran llac on hi podeu veure les ruïnes de la vella ciutat del Llac, pilars ennegrits sobresurten com costelles, i quan l'aigua està molt i molt quieta, s'hi poden veure els ossos d'en Smaug el Terrible.

Ha plogut plàcidament els darrers dies que heu passat a la ciutat i avui encara plovisqueja damunt vostre. Hi ha tolls d'aigua arreu i comenceu ja a estar ben enfangats.

Citar
Quan vulgueu!
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Gener 07, 2014, 11:28:24 am
Citar
Pregunta: anem nosaltres sols o ens trobem viatjant en un grup més gran? Assumeixo que anem nosaltres 3 sols si no hi ha contraordre

En Forlend no és un gran amic de la ciutat del llac, i s'alegra de deixar-la enrere tot i el clima. Tanta aigua sota els seus peus i tants arbres morts per tot arreu el posen una mica nerviós. Ara van tots plegats cap al bosc llobregós, que potser sí que és una mica inquietant per als forasters, però és casa seva i ell la llobregositat no la veu per enlloc. Ombrívol, si de cas.

Han estat descansant un dies després de les darreres caceres, i es troben prou en forma. La mossegada que en Forlend va patir a la darrera batussa amb un llop s'ha curat bé, i només li queda una lleugera cicatriu al braç per recordar l'encontre. En Norlim trota amunt i avall del camí, olorant tots els aromes que la pluja fa revifar, i ja ha deixat de ser gris per convertir-se en un munt de fang sobre 4 potes llargues. És l'estat natural del seu company caní. De fet, no té una pinta gaire pitjpor que la del propi Forlend, una cosa que l'Idrahil sempre li critica.

Bé amics, ja anem cap a casa, tinc ganes de trobar-me sota la confortable protecció de les capçades dels arbres del bosc verd! Amb un somriure, s'ajusta la caputxa de la seva capa ronyosa i tira endavant.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Gener 07, 2014, 08:02:27 pm
Sempre havia volgut veure el lloc on va caure la bèstia Smaug, però ara que hi he estat a prop no penso tornar-hi. Hi ha alguna cosa fosca i desagradable entre aquells enormes ossos. Faran bés els homes de llac de no acostar-s'hi, i encara menys pescar pels voltants!
Ja heu decidit quin camí agafem per tornar a casa?
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Gener 07, 2014, 09:11:14 pm
Citar
Sempre esperaré a que digueu quelcom per continuar; esperem a veure què diu en Edrahil.

Forlend, si no t'has separat del teu germà, seguiu junts.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Gener 07, 2014, 09:38:43 pm
Citar
Recordeu també que no cal que respecteu cap ordre d'intervenció ni res. Podeu escriure i descriure amb la condició (com ja sabeu) de que tan sols podeu prendre decisions sobre els vostres personatges i de que la història no pot avançar fins que tots hagin pogut dir la seva.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Nanook en Gener 09, 2014, 09:25:40 am
L'Edrahil mai havia estat tan aprop dels óssos del magnificent drac. Sentia unes ganes irrefrenables de veure'ls d'aprop. Serien certes les llegendes? Realment les seves dimensions eren tals que podia engolir cavalls sense cap mena d'esforç? I en aquest cas, quin era la seva font primària d'aliment? Com se sustentava l'enorme bèstia? Preguntes que pel que semblava quedarien sense respondre. Estranyament, l'Edrahil romania encara en companyia dels dos bosquetans que l'havien acompanyat durant aquesta última etapa del seu viatge. Potser era l'inici d'un vincle d'amistat entre l'elf i els humans. Bé, això i que cap dels autòctons amb qui havia parlat l'elf (i no eren pocs) s'havia mostrat disposat a mostrar-li el camí al lloc on jeia l'Smaug.
Que aquells qui en tenen, de casa, decideixin el camí. Si us dirigiu als boscos comptareu amb la meva companyia. Hi ha allà encara massa coses que desconec i massa mal amagat. L'Smaug pot esperar. El món, no.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Gener 09, 2014, 09:43:53 am
Citar
Ok, l'Arden, el cosí d'en Forlend es troba amb ells.

La cara d'en Forlend es posa tensa i seriosa. Acostuma a ser una persona més aviat desenfadada i amistosa, per la qual cosa la cara que posa ara se us fa ben estranya.

Suposo que ja t'ho han dit, però faries bé de deixar el cadàver del serpent tranquil, elf. Pot ser impressionant, però l'Ombra no descansa ni quan és morta.

Si hem de creuar el bosc el camí més ràpid és el camí dels elfs. No obstant també és bastant perillós i els elfs a vegades tenen per costum fer pagar peatge d'alguna manera. Potser preferiu fer volta i creuar el bosc pel seu limit nord. Crec que seria una opció més segura si volem evitar problemes majors fins a arribar a les terres de la gent de l'Ingund.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Gener 09, 2014, 10:58:07 am
Mentre parleu i decidiu el camí que emprendreu pel vostre viatge, la pluja d'aquest matí de primavera comença a caure amb més força i forts vents arrosseguen la fortor dels aiguamolls de la riba del llac. De sobte en Norlim comença a bordar en direcció al llindar del Bosc Llobregós, i entre els lladrucs del llebrer, podeu distingir uns crits; uns crits de socors. Al moment, un noiet d'uns 10 anys apareix entre els arbres retorçats del bosc, us veu i corre cap a vosaltres cridant; l'hi roden llàgrimes per les galtes.

Ajuda! Si us plau, ajudeu-me! El meu pare, els seus guardes el volen matar! Anàvem en direcció al Bosc Llobregós i ara volen matar-lo! M'ha dit que sortís corrent! Que busqués ajuda! Ajudeu-me!

Les paraules surten de la seva boca de manera torrencial i aterrada.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Nanook en Gener 09, 2014, 11:54:31 am
L'Edrahil es concentra i fixa la seva mirada en el nen. Serà realment cert el clam de socors o és una de les moltes trampes parades constantment pels seus enemics?
L'elf es tapa amb la seva caputxa i l'única reacció que té davant les súpliques és una arruga de concentració al seu front. Fins que no hagi decidit si confia o no en l'infant humà, no reaccionarà.

Citar
Tirada de perspicàcia (suposo!). En el cas que no se superi la dificultat, l'elf desconfiarà (pífia suposo que implicaria resistir-se amb totes les forces a fer cas al nen, o coaccionar-lo per la força). El seu estat natural és desconfiar. Si supera la prova desconfiarà o confiarà en funció de les intencions del nen, i això ja no em correspon a mi dir-ho.

Resultat: 13

Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Gener 09, 2014, 12:33:59 pm
Citar
Els laments i súpliques de l'infant humà et semblen del tot sinceres.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Nanook en Gener 09, 2014, 12:44:37 pm
L'infant creu en el que diu... Murmura per si mateix l'elf. Però el seu pensament segueix "...però és això prova suficient de que realment no és una trampa? Aviat ho sabrem"

L'Edrahil s'acosta al nen amb passes llargues. S'ajup fins que els ulls li queden a l'altura dels del nen. Qui és el teu pare i què el fa ser víctima d'aquest cruel motí, criatura?
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Gener 09, 2014, 01:18:03 pm
L'Ingund ha subjectat l'escut de seguida que ha sentit els crits i aixecant la destral ha avançat uns metres cap al nen com si aquest fos perseguit per cent orcs.

Què passa? Qui vol guerra?

Després es gira quan sent parlar l'Edrahil amb el nano i els escolta amb atenció.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Gener 09, 2014, 01:51:17 pm
En Forlend ja tenia la seva destral a l'espatlla i i la despenja per tenir-la agafada en una mà, però de moment no agafa el seu escut. Vol saber més coses abans de carregar cegament contra un oponent desconegut. Avança ràpidament amb els seus companys cap on es troba el nen, al llindar del bosc. Observa l'elf parlar amb el nen sense perdre de vista el bosc o la reacció d'en Norlim, un caçador molt més atent a l'entorn que qualsevol d'ells.

L'Arden, el cosí d'en Forlend, també agafa la seva destral amb les dues mans i s'avança uns meteres per observar l'interior del bosc amb més facilitat.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Gener 09, 2014, 03:59:28 pm
Citar
Ambientació: http://www.youtube.com/watch?v=8wzZ_ezsWQc (http://www.youtube.com/watch?v=8wzZ_ezsWQc)

El nano et mira fixament als ulls i després va mirant-vos a tots, espantat.

El meu... pare. Està al... els guardes... som de Dale i... el meu pare és comerciant i els... els guardes l'ha traït i... i el volen matar, el volen MATAR!. Si us plau, ajudeu-me! AJUDEU AL MEU PARE!

En Norlin avança lentament grunyint en direcció al bosc. I entre els plors i súpliques de l'infant, sentiu crits i una rialla bosc endins...

L'Arden s'apropa amb precaució al costat d'en Norlin, destral en mà. I fita curosament l'interior. Al moment es gira i crida:

Hi ha una caravana més endavant, i homes al seu voltant!

Citar
Perfecte Elmoth, de moment controla al teu cosí, que el coneixes millor que ningú. Quan vegi, o senti quelcom però, ho diré i actuaré en conseqüència, tal com he fet ara mateix. D'acord?
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Gener 09, 2014, 04:10:53 pm
Citar
Perfecte. Per simplificar, l'Arden direm que té les mateixes característiques que en Forlend (de fet suposo que en Porovma ja ho està aplicant així), però que en comptes d'un gos té una destral dolorosa (+2 al mal normal), així no haig d'introduir un segon gos.

L'arden és més ben plantat i més alt que en Forlend, tot i que igual de prim i té la mateixa pinta de llebrer ell mateix, tot i que va una mica més net habitualment.

En Forlend es refia dels instints del seu llebrer. Han estat correctes moplt més sovint del que acostumen a ser erronis. Veient la situació en Forlend crida "Norlim, caça!".
El gos surt disparat bosc endins. En Forlend i l'Arden surten darrera seu. Cap dels dos sembla preocupar-se d'agafar els escuts que porten a l'esquena amb el símbol del seu clan, un porc senglar de perfil.

Citar
Espero a veure que fan els altres abans d'arribar fins a la caravana. En Forlend i l'Arden estan preparats per combatre si fa falta, però no estan carregant cegament contra la caravana sinó que volen fer-se una idea de què esta passant abans de saltar al coll de ningú
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Gener 09, 2014, 05:58:27 pm
L'Ingund no dubta i avança cap on hi ha el grup d'homes tot cridant:

Atureu-vos!

Citar
Puc utilitzar l'habilitat Awe (Impressionar) per cridar l'atenció i guanyar temps perque tots ens hi poguem acostar?
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Gener 09, 2014, 06:21:37 pm
Citar
I tant que pots, però t'hi hauràs d'apropar una mica més. Esperem a en Edrahil, a veure què vol fer ell.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Nanook en Gener 09, 2014, 06:47:51 pm
L'Edrahil, al veure que els seus dos companys de viatge s'encaminen cap al bosc els segueix a una distància prudencial, agafa el seu arc amb força i mira a totes bandes (també darrere seu). El pitjor que els podria passar seria ser emboscats. . No li fa cap gràcia tot aquest assumpte, però tampoc els vol perdre de vista. Encara no està segur de les seves intencions i és millor vigilar-los d'aprop i guanyar-se la seva confiança per així veure si la seva ànima és noble o ha estat tacada per la foscor...
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Gener 09, 2014, 07:13:06 pm
Us endinseu al bosc a corra-cuita amb les armes preparades; tots excepte en Edrahil que us segueix de ben a prop, amb molta precaució, mirant-s'ho tot per tal d'esbrinar si tot plegat es tracta d'una emboscada.

En Norlim s'ha aturat just davant de la caravana bordant frenèticament.

Ara que hi sou més a prop, podeu contemplar l'escena: Enmig d'un sender pràcticament tapat per la vegetació que creua el Bosc Llobregós i porta directament al llindar de on veniu, un home roman d'esquenes a un gran i retorçat arbre, empunyant una robusta branca contra tres homes que l'envolten. Un d'ells llueix un fort i recent cop a la cara. Els tres, espases en mà, estan rodejant a l'home que està força espantat i us mira amb un bri d'esperança als ulls.

Pareeee! Crida el nano que us ha seguit amb un roc a la mà.

Un dels tres homes es gira en la vostre direcció i us crida: Marxeu! Això no us concerneix! Aquest home ens ha enganyat i tan sols estem recuperant el que ens deu!
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Gener 09, 2014, 07:17:03 pm
Citar
Ingund si vols mirar d'impressionar-los, si us plau, fes una prova d'habilitat i descriu-me com actues i què els hi dius.

Heu de pensar que això que està fent n'Ingund és prendre la iniciativa i presentar-se com a portaveu vostre.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Gener 09, 2014, 07:21:55 pm
Citar
Ah, OK. Si l'Ingund vol liar-la, en Forlend i l'Arden li faran costat, però intentaran resoldre el combat de manera no letal. Com a minim fins a saber si aquest són mala gent o hi ha un malentes que es pot resoldre. 
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Nanook en Gener 09, 2014, 08:12:50 pm
L'elf queda decebut davant la imatge que es presenta davant seu. Res indica la presencia del mal últim. Només una batussa entre humans, com moltes altres. Res transcendent.
Concordo amb ells. No és cosa nostra. El fet de que si és cert el que diuen o no és irrellevant. Pel que es veu eren els seus guardes. Si no ha estat capaç de triar-ne uns de bons ara, encara que l'ajudem l'endemà estarà igual. Estem perdent el temps. Només us recordo que les vostres vides son curtes i no en teniu gaire. Vosaltres feu el que vulgueu, però jo no hi intervindré.
L'Edrahil guarda l'arc i es recolza en un arbre, esperant el desenllaç.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Gener 09, 2014, 08:34:15 pm
En Forlend es mira l'elf de dalt a baix. Està clar que els orelles punxegudes són ben estranys. Bé, hauran d'encarar el conflicte sense l'ajuda de l'estirat. Girant-se de nou cap a la conversa, escolta com evoluciona l'intercanvi entre l'Ingund i els mercenaris.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Gener 09, 2014, 09:08:50 pm
L'Ingund s'hi acosta amenaçadorament fent notar la seva presència física.

Com ho voleu arreglar això? Amb les armes?

Citar
La meva intenció es acoquinarlos una mica per veure si prefereixen una solució pacífica. No busco forçar el combat.
La tirada de Awe: 17
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Gener 09, 2014, 11:10:37 pm
L'home que us ha cridat abans s'encara amb L'Ingund amenaçador, espasa en mà. Un altre però li posa la mà al muscle: Marxem Kelmund... Aquest se'l mira i assenteix, escup a terra i guarda la espasa. Els altres dos comencen a girar cua mentre en Kelmund retrocedeix sense apartar la mirada d'en Ingund fins que es gira i marxen...

El pare del nano deixa caure la branca d'arbre a terra i cau de genolls. L'infant corre a abraçar-lo. El pare us mira des del terra i amb llàgrimes als ulls diu: Gràcies, moltíssimes gràcies. M'heu salvat la vida!
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Gener 09, 2014, 11:26:24 pm
En Forlend s'assegura de que els homes hagin marxat abans de baixar la guarda i centrar-se en els dos Bardians.

Ja esteu fora de perill. La propera vegada faríeu bé en mirar qui contracteu com a guardes: hi ha molt rufià campant per aquestes contrades.

En Norlim olora el nen encuriosit. En Forlend els somriu.

Ara que ha passat l'ensurt, ens podríeu dir qui sou i per què us heu trobat en aquesta situació? Preferim evitar les sorpreses si podem. Qui eren aquesta panda de brètols?

Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Gener 10, 2014, 07:12:35 pm
L'home s'incorpora dificultosament ajudat pel nano. Em dic Bald, i aquest - diu amoixant-li els cabells - és en Belg, el meu fill. Sóc un mercader ambulant de Dale, i amb els meus quatre ponis duc eines de ferro i joguines a les gents dels salons del Bosc i més enllà. Vaig estar cercant per Ésgaroth homes capaços per anar més segur de viatge pel Bosc Llobregós. Però no vaig tenir gaire bon ull, ja que aquells covards, en entrar al bosc han preferit robar-nos i cobrar-se amb escreix allò que els vaig prometre, que no pas corre el risc de creuar-lo.

En Bald s'apropa als ponis que estan un pèl nerviosos i els intenta calmar xiuxiuejant i acariciant-los.

Tinc un tracte amb els elfs dels salons del bosc. Diu girant-se altre vegada cap a vosaltres. I em deixaran creuar-los. A mig dia de viatge bosc endins, m'esperen al llindar del riu del bosc per fer camí amb rai fins al cor mateix del regne d'en Thrànduil. Però després ens espera un llarg viatge fins a la porta del bosc. I necessitarem ajuda. Vosaltres aneu també en direcció oest? Sembleu bones gents, i estic disposat a pagar-vos generosament, si accepteu acompanyar-nos al meu fill i a mi durant aquest viatge...
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Gener 10, 2014, 10:30:31 pm
En Forlend i l'Arden es miren. Ambdós estan d'acord en que portar eines de ferro a l'est del bosc llobregós és una cosa bona. La seva gent les fa servir bastant, però a les vores de l'Anduin costa de trobar-ne. Sembla un bon encàrrec. Havien discutit que seria millor rodejar el bosc que travessar-lo, pero si tenen el permis dels elfs potser poden provar la carretera del nord.

Per nosaltres bé, acceptem. Falta saber què en pensen els nostres companys, però. És un viatge que pot ser perillós, i cal anar com més junts millor.

Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Gener 11, 2014, 02:49:03 pm
L'Ingund ha canviat radicalment l'expressió. Ha passat de mostrar-se molt agressiu a amistós i bonhomiós.

No hi ha problema en acompanyar-vos, si fa no fa anem en la mateixa direcció. I per la meva part no cal cap paga si compartim teca, camí i companyia.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Nanook en Gener 11, 2014, 04:26:19 pm
Si bé és cert que no tinc ganes de coincidir altre cop amb gent de sang elfa, serà interessant endinsar-nos dins el bosc llobregós i veure quins mals ens hi esperen. Si hi ha algun esperit maligne o algun poder ocult, amb una caravana com aquesta serà molt més fàcil trobar-los. Ells ens trobaran a nosaltres. Compteu amb mi.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Gener 14, 2014, 11:15:15 am
Perfecte doncs, posem-nos-hi en marxa, que si no, no arribarem a temps a la cita amb els elfs al riu del bosc.

Citar
Ambientació: https://soundcloud.com/esteren/dearg-encore-un-espoir

Durant el camí en Bald us explica una mica més la seva vida. Explica que era un ric mercader de la ciutat del Llac, però que va perdre gran part de les seves possessions quan el drac va caure sobre la ciutat. I no tan sols la seva fortuna va quedar pràcticament destruïda, la seva muller na Halla també va morir en l'atac. Emocionat relata com va poder treure al seu fill de entre les flames, però no va poder trobar a la seva dona.

Mica a mica us aneu endinsant més al bosc. Cada cop sembla més fosc i retorçat.
Quan porteu ja un parell d'hores de camí, arribeu a la riba del gran riu del bosc. Però no hi ha ningú. Una intensa boirina cobreix el riu i pertot el vostre voltant. I comença a caure la nit.

Encara no hi són, però creieu-me i confieu en mi. Vindran... Belg! cerca algunes branques i troncs secs, farem un foc mentre esperem i els hi oferirem quelcom per menjar als nostres nous amics.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Gener 14, 2014, 12:27:05 pm
En Forlend s'asseu a la soca d'un arbre i es cobreix bé amb la seva capa esfilagarsada. L'Arden s'ofereix per ajudar, i ajuda en belg a tallar un tronc en trossos més petits per la foguera. Al cap de poc, hi ha un alegre punt de claror en la penombra del bosc al capvespre.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Gener 14, 2014, 01:54:13 pm
L'Ingund, si convé, també ajudarà a buscar llenya i fer la foguera. Però sobretot està a l'aguait, preocupat de que el nen s'apartés massa del grup.

Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Gener 14, 2014, 02:16:55 pm
No cal que t'hi esforcis tant, Ingund. Sóm encara prop del límit del bosc, i prop del regne dels elfs del bosc. Altres coses no, però perills a les seves terres n'hi ha menys que en altres llocs del bosc llobregós.

L'Arden sacseja el cap quan sent el comentari del seu cosí. L'optimisme d'en Forlend pot arribar a ser enutjós a vegades, tot i que els seus ànims puguin ser desitjables en moments de penúria. menys mal que quan es tracta de ser útil ha demostrar sobradament la seva vàlua, que sinó qualsevol diria que és encara un jovenet i no un home fet i dret de 18 anys amb dos fills.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Gener 14, 2014, 04:32:58 pm
Després d'un bon mos al raser del foc, i de xerrar una estona en Bald es gira cap al riu i somrient us diu: Veieu, ja vénen... De entre la espessa boira al damunt del riu apareixen en filera quatre rais; figures cobertes per mantells de color verd els empenyen mitjançant llargues perxes fins a la riba. En Bald s'incorpora ràpidament per saludar-los.

Un dels elfs baixa a la riba i es dirigeix somrient a en Bald: Alassëa lómë Bald! Haira lúmello! Veieu com els elfs es sorprenen moltíssim i xiuxiuegen i guaiten encuriosits i alhora fascinats a en Belg.

En Bald es gira cap a vosaltres; Aquests són els que m'han ajudat i estan disposats a acompanyar-me fins a la porta del bosc.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Gener 14, 2014, 05:36:34 pm
En Norlim trota per olorar els nouvinguts. Un dels elfs sembla que li digui alguna cosa i el llebrer agita la cua amb alegria, tot i que no borda.

En Forlend ja ha vist elfs abans (i en porta un a remolc!) però els segueix observant amb atenció, ja que no coneix gaire la gent del nord del bosc. Veient la seva reacció davant d'en Belg, s'apropa al bardià.

Què els passa amb el teu fill? Sembla que els interessa

Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Nanook en Gener 15, 2014, 07:01:45 pm
L'Edrahil s'amaga sota la caputxa al veure aparèixer els elfs. No vol ser reconegut pels de la seva pròpia espècie. Almenys, no fins que tingui clares les seves intencions. No pot evitar sentir un punt d'orgull i es pregunta per què els elfs es prenen tantes molèsties per un simple humà i la seva carreta. Preguntes a les qual trobarà resposta, evidentment. Ara, però, calla i observa. No vol posar-se a fer preguntes indiscretes quan tothom és present.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Gener 15, 2014, 10:22:40 pm
Benvinguts! Seieu vora la foguera.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Gener 16, 2014, 10:58:40 am
L'elf somriu i acaricia a en Norlim, i aquest sembla encantat.

En Belg es gira cap a en Forlend, i va a respondre, però l'elf que ho ha sentit, se li avança: Hi ha pocs nens entre nosaltres en aquests dies. Ara mira en Ingund: Gràcies per l'oferiment beòrnida. Però no podem perdre temps, i hauriem de posar-nos en camí com abans millor. Haurem de recorre el riu durant un parell o tres de dies per tal d'arribar als salons de les nostres gents. Si sou tan amables de pujar als rais, ens acomodarem el millor possible, per tal de fer més amè el viatge.

Per últim dedica una llarga i incòmode mirada a en Edrahil i mig somrient diu: En marxa!
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Gener 16, 2014, 11:34:34 am
En Norlim salta a un dels rais alegrement. Està clar que li agraden els elfs. En Forlend agraeix el gest dels elfs i puja al mateix rai que el seu gos. L'Arden puja en una altra embarcació i s'asseu. Sobresortint del sarró dels dos homes del bosc, es poden veure diverses herbes que han anat recollint pel camí.

Xavi
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Gener 16, 2014, 02:37:49 pm
Molt bé doncs, som-hi!
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Gener 16, 2014, 04:22:24 pm
Tots us aneu acomodant als rais. En Bald però, té molts problemes per pujar als ponis, que nerviosos es tiren enrrere cada cop que el seu amo els tiba. Un dels elfs però, s'apropa als ponis i xiuxiueja unes paraules a cadascun d'ells, i quasi instantàniament els equins es tranquil·litzen i pugen als rais trotant feliçment, romanent immòbils al centre de les embarcacions. 

Citar
Ambientació: https://soundcloud.com/esteren/dhommes-et-dobscurit-s-les (https://soundcloud.com/esteren/dhommes-et-dobscurit-s-les)

En pic salpeu, els elfs piloten expertament contra les corrents del riu del bosc.

Després de diversos dies de lent viatge, el terreny a ambdós costats de les embarcacions comença a ascendir i es va tornant cada vegada més pedregós i boscós, i viatgeu totalment tapats per les ombres dels arbres. Sentiu com si els rais naveguessin per un túnel obscur, atès que les branques s'entrellacen al damunt vostre com un fosc dosser. De tant en tant podeu albirar alts turons en buits entre els arbres, fins que el riu s'eixampla i novament els arbres hi són més escassos. Aquí s'hi obra una ancorada i en una platja de còdols hi podeu observar unes quantes cabanyes disperses. Els elfs dirigeixen els rais corrent avall per un rierol que flueix d'un congost rocós. Els murs del canyó cada vegada es van fent més alts fins que els rais passen per sota d'un rastell, i de sobte us trobeu a les cavernes del rei Elf.

Us trobeu en un immens celler on elfs treballen amuntegant tot tipus de càrregues. Esperant-vos hi ha un elf que saluda molt efusivament a en Bald i que tot seguit es dirigeix a vosaltres.

Benvinguts als salons del rei elf, em dic Lindar.

Citar
Recordeu la mecànica de TROBADES. Decidiu si us presenteu tots alhora o si ho feu mitjançant un portaveu. I seguidament com i amb quines habilitats ho fareu.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Nanook en Gener 16, 2014, 11:42:08 pm
L'Edrahil havia anat a parar al lloc d'on havia marxat. Era al cor mateix del regne elf. Al cor d'aquell putrefacte i corcat imperi que un dia havia abandonat. Però no calia abandonar l'esperança. Potser durant la seva absència les coses havien canviat. El cor se li omplí de joia i el cap de records d'infància. Però l'alegria ens fa preses fàcils. Calia comprovar si estaven entre gent de fiar.

L'Edrahil es treu la caputxa del cap i fa un pas endavant.

(En síndarin) Lindar, el meu nom Edrahil. És a tu a qui hem d'expresar la nostra gratitud per l'hospitalitat rebuda, tan escassa des de fan un temps entre les gents del nostre poble?

Citar
L'Edrahil es sent com a casa (de fet hi és, en certa manera) i per això pren la iniciativa. Si els vostres personatges volien intervenir, trobem un mètode per decidir qui reacciona abans, o si fem el ridícul i parlem tots alhora. Em sembla lleig decidir a les esquenes dels personatges el que fan o el que deixen de fer : P
Suposo que cal una tirada de "Awe" o impressionar. Si és que sí, el resultat de la tirada és 15(1)
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Gener 17, 2014, 12:22:03 am
Citar
Les habilitats socials del Forlend són bastant miserables, o sigui que ell encantat de que prengui la iniciativa algú altre.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Gener 17, 2014, 01:42:40 pm
Citar
Em sembla perfecte que sigui l'Edrahil qui parli. Se suposa que entre elfs s'entendran millor  ;)
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Nanook en Gener 17, 2014, 02:34:32 pm
Citar
Un detall que em vaig deixar: L'Edrahil li parla en idioma elf.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Gener 17, 2014, 02:53:06 pm
Citar
Parla Silvà aleshores :)

Tots quatre homes es miren entre ells. No tenen ni idea de què estan dient els elfs. , pensa en Forlend, esperem que no els estigui dient res dolent.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Gener 19, 2014, 08:22:57 pm
Citar
PRESENTACIÓ

Al principi de gran part de les trobades els companys hauran de presentar-se a sí mateixos, intentant generalment establir la seva identitat de manera apropiada als seus objectius. Durant aquesta etapa, els jugadors han de decidir si els seus personatges prefereixen presentar-se individualment, o si volen ser representats com a grup per un portaveu.

Mentre que sovint a vegades podria resultar intel·ligent deixar que un sol company parli, ja que així permet al grup treure'n profit del millor orador de la companya, escollir a un portaveu podria impedir que la resta de personatges acabin prenent part durant la fase de interacció següent (veure a continuació), especialment durant una trobada formal.

HABILITATS ÚTILS

Les habilitats que podrien resultar útils durant una presentació varien, basant-se en la naturalesa de la trobada, la actitud del grup oposat en vers la companyia, i l'objectiu que els companys persegueixin.Si es pot suposar raonablement que els herois han après quelcom a sobre de les costums i tradicions de l'altre grup abans de la trobada, o han tingui suficient temps per observar-los, poden intentar una tirada de Saber o de Perspicàcia per determinar el curs d'acció més apropiat.

A continuació es relacionen les habilitats que solen ser més útils per establir una bona presentació amb algun comentari sobre els seus usos i conseqüències.

Impressionar

De més utilitat amb un sol portaveu, una tirada de Impressionar és la millor manera de transmetre un missatge potent sense emprar gaires paraules. Un heroi que utilitzi Impressionar sobre algú, generalment ho farà per rectificar una reacció negativa prèvia, o per fixar ràpidament els termes de la discussió que es desenvoluparà. Quan un jugador hagi emprat amb èxit Impressionar, després no hi haurà gaires preguntes sobre la seva identitat o la de la companyia, ja que les gestes, el llinatge, i altres informacions personals es solen esmentar per a que l'acció aconsegueixi un resultat més complet.

Cortesia

Si algun company tria presentar-se individualment, pot fer-ho mitjançant una tirada de Cortesia. Una presentació cortès és la millor forma de suavitzar una relació, abans de demanar suport o una altre forma d'assistència. És útil sobretot quan ja s'està en bones relacions, ja que per a unes oïdes poc amistoses, un orador cortès podria sonar fals. La acció és més fàcil si el company que parla no intenta ocultar dels seus oients molta informació sobre sí mateix, però és possible rebutjar amb educació revelar massa. Una tirada errada de Cortesia generalment impedeix que un personatge adopti un paper actiu durant una trobada.

Endevinalles

Quan es tenen dubtes sobre les intencions del grup oposat, el portaveu de la companyia pot recórrer a la seva habilitat per filar preguntes i respostes per extraure molta informació a canvi de poca. Un portaveu expert en Endevinalles hauria de tenir cura, perquè una actuació mediocre sol provocar descontent en el grup oposat, comprometent així el desenllaç de la trobada.

INTERACCIÓ

Aquesta és la part principal de gran part dels reptes socials, des de una festa d'aniversari fins a un concili formal. Generalment, tan sols els personatges que foren degudament presentant durant la presentació poden proposar noves tasques. Les següents habilitats poden ser emprades amb diversos efectes pels jugadors que estiguin implicats en una interacció.

Perspicàcia

Els herois que emprin la Perspicàcia per jutjar les emocions d'aquells amb els que interaccionen, probablement desvetllin propòsits no expressats o sentiments ocults. Una tirada amb èxit de Perspicàcia permet a un personatge filtrar les reaccions d'altres, i per tant funciona millor quan com a mínim un altre company provoca respostes útils amb algun tipus d'acció.

Inspirar

Requerint d'un bon nombre d'oients, o com a mínim de l'atenció completa d'un sol individu, un jugador pot intentar una tirada de habilitat emprant Inspirar per capitalitzar una presentació ja positiva. El propòsit de la tirada de habilitat podria ser elevar l'esperit d'una comunitat en perill, o d'un líder abatut. L'objectiu de l'intent de inspiració ha de ser obvi, o els efectes fins i tot d'una acció amb èxit seran minsos.

Persuadir

Un jugador pot treure partit de la seva persuasió per compensar una primera impressió desfavorable o una mala presentació, o bé per reforçar l'atenció d'un oient ja captivat. A diferència de Inspirar, Persuadir pot ser utilitzat discretament durant qualsevol tipus d'interacció social.

Endevinalles

La habilitat d'Endevinalles pot emprar-se novament per jugadors que actuïn en un entorn social, o bé per jugar formalment a l'antic joc de les endevinalles, practicat i respectat fins i tot per les criatures malignes més insospitades, o per representar el fet de reunir informació i notícies. Emprada d'aquesta segona manera, una tirada amb èxit d'Endevinalles pot permetre a un heroi acoblar tot tipus de indicis que els oradors incauts hagin deixat caure accidentalment durant la conversa, o senzillament ajuntar fets interessants mentre s'aparenta desinterès o despreocupació.

Cantar

Una bona cançó o melodia pràcticament mai està fora de lloc durant una trobada social relaxada, però també pot ser un potent mecanisme diplomàtic si el cantant troba la cançó apropiada, o entona paraules ben triades.

Citar
Decideix si us plau, quina habilitat utilitzes, i com et presentes i presentes al grup.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Nanook en Gener 20, 2014, 10:14:26 pm
(En síndarin) Lindar, el meu nom Edrahil. És a tu a qui hem d'expresar la nostra gratitud per l'hospitalitat rebuda, tan escassa des de fan un temps entre les gents del nostre poble?
(L'Edrahil canvi a la llengua comuna) Aquests són els meus companys de viatge. Responc per tots ells excepte per l'adult i la seva cria, que són cosa vostra i el motiu principal de la nostra presència aquí. Els protegim d'eventualitats i, pel que veig, de retruc també protegim els interessos del nostre poble. (Torna a parlar en síndarin i abaixa una mica el to) Veig que des de la meva partida han canviat moltes coses... Ara els elfs juguen amb joguines humanes? I fa un cop de cap assenyalant discretament l'humà Bald i després un gest ampli de mans indicant el regne elf.

Citar
Tirada d'impressionar: 15(1) (de l'anterior missatge) i tirada d'endevinalles per intentar treure informació rellevant (si n'hi ha) sobre de què va tot aquest intercanvi comercial i el que es cou a la cort elfa. Resultat endevinalles: 10 + 7 (gasto un punt d'esperança).
Pregunta: puc triar si gastar o no gastar un punt d'esperança després de saber l'èxit o no de la tirada, o he de decidir abans?
(No sé on m'he posat, l'Edrahil no té habilitats socials. Se'l menjaran viu.)
 
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Gener 20, 2014, 10:23:12 pm
Citar
Som uns cracks dels intercanvis de paraules xDDD
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Gener 21, 2014, 10:22:29 am
Citar
Ho has fet correctament. Els punts d'esperança es poden consumir després de tirar els daus, per així poder superar la dificultat. Només se'n pot consumir 1 per tirada, però.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Gener 21, 2014, 11:50:26 am
L'elf relaxa l'expressió de la seva cara. (En síndarin) Benvingut de nou a casa, Edrahil. (Llengua comuna) I benvinguts a tots als salons del rei elf! I dirigint-se als humans: No us coneixem però, i ens estimaríem més que us quedéssiu aquí, a les estances del celler. Així també podreu vigilar les possessions del vostre company de viatge, en Bald, mentre ell s'encarrega dels seus quefers. Us proporcionarem pa i vi mentre estigueu aquí com a mostra de la nostra hospitalitat. En quan l'humà Bald conclogui els seus negocis, us conduirem fins al llindar del regne d'en Thrànduil, perquè prosseguiu amb el vostre viatge.

I ara apropant-se a en Edrahil. (En síndarin) Ferro i provisions. Ambdós necessària per al regne, per a casa nostra. Et diu condescendent.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Nanook en Gener 24, 2014, 11:27:49 am
(En síndarin) Lindar, sé del cert que no sóc benvingut als salons del rei. Les poques ganes de veure'ns són totalment recíproques, així que no veig el motiu pel qual ens hàgim de reunir. No hi tinc res a parlar, a no ser que hagi decidir per fi plantar cara a les forces del mal d'una o altre manera. Així doncs, em quedaré amb els meus companys. Estic segur que ho entens perfectament.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Gener 24, 2014, 01:36:50 pm
Mentre parlen, en Norlim sembla olorar alguna cosa. Aixeca el cap i es dirigeix cap a una altra sala situada a l'esquerra. En Forlend ja sospita què ha olorat; les seves intuïcions es confirmen quan de la sala surt un elf amb una safata de menjar! En Forlend ja sap que fins d'aquí una bona estona no tornarà a veure el golafre d'en Norlim. En Forlend fa rodar els ulls i espera que els elfs acabin de parlar per saber on poden deixar les coses i esperar mentre el seu protegit negocia amb els elfs.

L'Arden, mentrestant repassa bocabadat l'arquitectura èlfica. A diferència del seu cosí mai ha visitat el regne dels elfs (tampoc és que en forlend hi tingui massa experiència més enllà de l'entrada) i troba la construcció feta dirigint el creixement d'arbres vius i la integració de pedra i natura viva en una unió que sembla natural impressionant.

Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Gener 24, 2014, 03:24:10 pm
No està gens malament aquest vi dels elfs. Se'l fan ells?
I aquest pa? Quina bona flaire! Si tant sols tingués una mica de mel de la que fan les abelles de'n Beorn...
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Gener 28, 2014, 10:27:51 am
Després d'uns dies d'estança als salons del rei elf i fent vida a cambres annexes al celler, en Bald dóna per acabats els seus negocis en aquesta contrada i comença a carregar novament els ponis amb tots els seus productes. - En Lindar m'ha comentat que ens acompanyaran i ens ajudaran a creuar el Riu del Bosc. Més enllà, serà cosa nostra arribar fins a la porta occidental del bosc. - I dit i fet, quan ho teniu tot llest per a partir, en Lindar i quatre elfs més, es posen en marxa amb vosaltres. Us condueixen per galeries poc concorregudes fins a una porta secreta, que dóna just a l'exterior de les cavernes. Camineu uns quants quilòmetres junts pel sender elf.

Comproveu com aquesta part del bosc no és tan opressiva; el sender està bordejat per Faigs, i la llum del sol es filtra a través dels arbres, tenyint-ho tot amb una càlida llum dorada-verdosa. Aquesta regió encara conserva la bellesa i la pau del Gran Bosc Verd. En Lindar però, us adverteix per aquells que no ho sàpiguen: - Aviat entrareu a regions més perilloses, si voleu un consell: no abandoneu per res el sender. Gran part està exempt de perills, però no es pot dir el mateix del bosc que hi ha més enllà...

Hores més tard, quan ja comença a fer-se fosc, arribeu al llindar del Riu encantat. Els elfs treuen unes barques amagades entre el fullam, i les baixen a l'aigua. Creueu el riu lentament, en Lindar us recorda que sota cap concepte, begueu aigua del riu. Quan per fi esteu tots a l'altre costat, en Lindar s'acomiada de vosaltres: - Bona sort tingueu! A reveure! - I amb les barques es tornen a perdre entre la boirina que comença a aixecar-se al damunt del riu.

En Bald comprova que les seves mercaderies estiguin ben subjectades i fermes, i a continuació es dirigeix cap a vosaltres. - Bé, d'aquí a la porta de bosc i seguint el sender elf, hi ha més o menys uns 260 km. Jo crec que ens portarà uns 20 i pocs dies. Teniu alguna idea o suggerència? Vosaltres segur que coneixeu millor que jo aquest maleit bosc. -

Citar
Feu tots una prova de Saber a veure si recordeu alguna manera millor de viatjar pel Bosc Llobregós.

És primavera, així que aquest viatge us suposarà realitzar unes 4 proves de fatiga. Necessito que em digueu ara si, quins rols adopteu cadascun dins de la companyia, i qui dels vostres companys serà el vostre focus de comunitat.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Gener 28, 2014, 10:55:30 am
Citar
Si falles la tirada de Saber de fet suposa un problema afegit per la Comunitat. Jo tinc Saber 1, o sigui que millor no faig la tirada.

Designo l'Ingund com a focus de comunitat.
L'Arden designa en Forlend com a focus, si és que cal.

Com a suggerència de rols i assumint que en bald i el seu fill no n'adopten cap:
- GUIA: Forlend (viatjar 3)
- EXPLORADOR: Arden (té les mateixes característiques que en Forlend) (explorar 3)
- CAÇADOR: Ingund (caçar 3)
- GUAITA: Edrahil (alerta 3)

He fet servir l'Arden ja que encara viatja amb nosaltres.

En Forlend i l'Arden han fet servir el camí dels elfs, però mai en solitari i ja fa prou temps que no l'agafen. Sempre acompanyaven grups més grans de gent del bosc o bé han viatjat per altres camins que els bosquetans coneixen o rodejant el bosc pel nord. Prefereixen callar que dir alguna bajanada, sobretot en presència d'un elf i un beòrnida, molt mes acostumats a aquesta zona del bosc.

Mentrestant, en Norlim segueix a la seva i olora els arbres propers. Sembla que de moment el gos està animat, i això reforça la convicció d'en Forlend en que aquest viatge els serà profitós.

No coneixem bé la zona, pero el meu cosí i jo som bons exploradors. Estem convençuts de que podem mantenir el grup al sender tal i com han suggerit els elfs de la cort. No obstant, no coneixem aquesta part del bosc tan bé com les zones de més al sud, i diferim la opinió sobre la zona a ments més preclares. En Forlend mira l'Edrahil mentre fa aquest comentari.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Gener 28, 2014, 02:44:28 pm
Citar
Jo tinc 0 a Saber. Si puc passar de fer tirada... M'encarrego de la cacera, però.
El meu focus és en Forlend.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Nanook en Gener 28, 2014, 09:58:20 pm
L'Edrahil viu amb alleujament alhora que tristor el moment de deixar les estances elfes. Aquests dies li han servir per parlar amb vells companys, però també per constatar que les coses al bosc llobregós no estaven millor que quan ell n'havia marxat ja feia dècades.

Ingund, ets prudent. Forlen, el teu cosí i tu sou prudents. I val més així. Perdre's dins el bosc llobregós és més comú del que pot semblar, però ningú en torna mai per explicar què hi ha vist. Tot i això, i malgrat que el mal hi hagi trobat refugi, aquests boscos segueixen sent la meva casa. Hi trescava en la meva infantesa fa centenars d'anys i ho seguiré fent ara, encara que sigui molt més fosc i fred. Seguiu-me.

El sol de primavera treia el cap entre les fulles dels arbres i escalfava el terra que hi havia a sota. L'Edrahil es va descalçar i va començar a fer via, amb tots els sentits alerta i calfreds a l'espinada.

Citar
Tirada de dau de saber: 22(1) A més a més l'Edrahil té l'especialitat "saber/coneixement del bosc llobregós"
Elmoth, em sembla bé el repartiment de rols que proposes, almenys per la part que em toca.
El focus de l'Edrahil serà en Forlend. L'Edrahil el vigila perquè no sap si hi ha mal al seu cor. Degut a un somni que va tenir, tem que el seu cor serà algun dia corcat i intentarà que això no passi.
(Edito: Confusió amb els noms dels personatges)


Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Gener 29, 2014, 06:25:30 pm
Citar
Molt bé. Com que en Edrahil ha obtingut un gran èxit en la seva tirada de Saber. Els seus coneixements sobre el Bosc Llobregós us permeten triar dues d'aquestes opcions (no es permet triar-ne dos cops la mateixa):

1. La longitud del viatge es redueix en un dia.
2. Es permet que un personatge passi automàticament una prova de fatiga.
3. Es redueix en un nivell el NO de totes les tirades de Viatjar fetes per un dels personatges.

Recordeu que ara per ara, trigareu exactament 24 dies en recórrer els 260 Km que us separen del vostre destí. Això equival a 5 proves de fatiga de dificultat difícil (NO 16).
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Gener 29, 2014, 08:22:36 pm
Citar
Tinc uns quants dubtes:
Les tirades de fatiga es fan amb l'habilitat viatjar, oi?
Es fan totes cinc de cop, o a mesura que anem avançant?
De què ens serviria reduir en dos dies el viatge? (a nivell de tirades, vull dir)
El passi automàtic s'ha de dir abans de tirar o es pot fer després?
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Gener 29, 2014, 08:36:49 pm
Citar
I te'ls aclariré amb molt de gust.

Efectivament, les proves de fatiga es fan amb l'habilitat de Viatjar.

Les proves de fatiga es fan a mesura que aneu avançant en el viatge. Tot i que, si és un viatge puntual o sense importància, es poden realitzar totes de cop, si el Mestre del Saber, així ho determina.

No podeu reduir el viatge dos dies, tan sols un. Recorda que tan sols podeu seleccionar una de les opcions una única vegada. Per altra banda, reduir els dies de viatge permet no haver de realitzar tantes proves de fatiga (que no és el vostre cas), o senzillament, arribar abans al vostre destí (si es que això és important), tan si és necessari per una missió o bé, perquè us quedeu sense provisions.

Abans. Senzillament permet que un personatge no l'hagi de realitzar i la superi automàticament.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Gener 29, 2014, 09:20:06 pm
Citar
Tot entès. Gràcies Porovma.
Crec que hauriem d'afavorir el nostre company elf amb la reducció del nivell de dificultat.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Gener 29, 2014, 10:08:48 pm
Citar
OK, cap problema. Elf a TN 14  8) Té lògica, ja que coneix el bosc millor que nosaltres.
Si reduim el viatge a 23 dies, tirem un cop menys per fatiga o alguna cosa així? SI es que no millor triem l'altra opció (superar una tirada de fatiga "gratis")
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Gener 29, 2014, 10:15:30 pm
Citar
No, no us afecta en cas de reduir els dies. Ja que a la primavera (que és l'estació vigent), s'ha de realitzar una prova de fatiga cada 5 dies, totals o parcials. És a dir, que per reduir el nombre de proves de fatiga hauríeu de poder realitzar el viatge en 20 dies, i això és del tot impossible.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Gener 29, 2014, 10:28:12 pm
Citar
Per no allargar més la decisió i ja que sembla la elecció més lògica (i segons el que heu dit, clar). Trieu la reducció de totes les tirades de Viatjar d'en Edrahil. I us guardeu un èxit automàtic per a una prova de fatiga. Si no és així, digueu-ho i ho canvio.

Un cop triades les opcions, realitzeu cadascun una prova de fatiga (Viatjar). NO 16, excepte en Edrahil que haurà de superar un NO de 14.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Gener 29, 2014, 10:52:55 pm
Citar
La meva tirada de Viatjar és de 11.
Gasto un punt d'esperança per sumar-hi la meva capacitat de Cor millorada que és 6.
El total, doncs, és de 17.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Gener 29, 2014, 10:59:56 pm
Citar
11, 1 tengwar
Perdo un punt de cansament doncs, ja que de moment prefereixo no gastar esperança
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Gener 30, 2014, 10:01:59 am
Citar
N'Arden 15. També perd un punt de cansament.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Nanook en Gener 30, 2014, 03:20:21 pm
Citar
L'Edrahil 17(1) (de què serveixen els èxits a les proves de fatiga?)
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Febrer 06, 2014, 07:28:56 pm
Citar
L'èxit en les proves de fatiga fa que no perdis punts de cansament degut a l'esforç del viatge. Addicionalment, el fet d'errar una prova amb un ull de Sàuron, provoca que la companyia hagi de fer front a una complicació...
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Febrer 06, 2014, 07:59:32 pm
Citar
Ambientació: http://www.youtube.com/watch?v=FHlXm2096_E (http://www.youtube.com/watch?v=FHlXm2096_E)

Porteu uns sis dies de viatge, seguint el camí del bosc entre penombres, sota el dosser dels retorçats i obscurs arbres. El camí no sempre és del tot clar i gràcies al coneixement del bosc d'en Forlend sembla que aneu pel bon camí. Tot i que tampoc podrieu assegurar-ho.

Durant el viatge us ha donat temps de conèixer-vos tots una mica més, també a en Bald i en Belg que mica a mica s'han anat obrint a vosaltres.

En Bald una nit, al costat d'una foguera us va descobrir el seu passat a la ciutat del Llac; us va explicar que ell era un ric mercader fins que va perdre gran part de les seves possessions quan el drac va caure al damunt de la ciutat. I no tant sols va veure destruïda la seva fortuna; la seva dona, na Halla, també va morir... Va poder treure el seu fill d'entre les flames, però a ella, no la va tornar a veure mai més. Explica entristit com mentre d'altres han trobat la prosperitat durant els anys posteriors a la batalla dels cinc exèrcits, ell no va tenir tanta sort. Es varen traslladar a Dale quan va començar la reconstrucció, però ell encara no ha aconseguir reconstruir la seva fortuna. - Sort en tinc d'en Belg - digué orgullós.

Es tard, i es fa de nit, n'Arden com ha estat fent els darrers sis dies, s'allunya una mica de la companyia per a tal de buscar un bon lloc on acampar i passar-hi la nit. El lloc es tracta d'una agradable clariana enmig del bosc coberta de gespa. N'Edrahil ho reconeix a l'instant com un dels salons de festes a l'aire lliure del rei Elf, malgrat que creu que fa molts anys que no s'utilitza. Un rierol d'aigua cristal·lina córrer bordejant la clariana.

En Belg es deixa caure al damunt de la gespa; està exhaust. - No puc caminar més, estic molt cansat - comenta.

Citar
Feu tots si us plau una prova de corrupció: Es fa amb la vostre Saviesa (és a dir, dau de proesa + tants daus d'èxit com la vostra puntuació de Saviesa). El NO és de 12.

Seguidament actueu normalment, com si comencéssiu a interpretar des d'ara. Què feu?
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Febrer 06, 2014, 09:53:08 pm
Citar
Tirada de corrupció: 14

L'Ingund s'acosta a Belg i li ofereix la cantimplora mentre intenta animar-lo.
Tranquil vailet, a tots ens anirà bé un descans.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Febrer 07, 2014, 01:32:29 pm
Citar
- Forlend: 17, 1 tengwar.
- Arden: G+3. Èxit simple directe.

Els dos bosquetans semblen animats. El viatge fins aquest punt ha estat prou cansat, però se'ls veu animats i contents amb el recorregut fins ara. En Norlim explora la zona amb el nas mentre en Forlend fel·licita el seu cosí per haver trobat un lloc tan agradable.

Be doncs, anem a buscar una mica de llenya i fem camp per la nit com de costum. Nosaltres anem a buscar la llenya mentre prepareu el camp. Fins ara!

Els dos bosquetans es dirigeien al límit de la clariana i comencen a buscar llenya utilitzable per la foguera entre els arbres.

Citar
Dient-se "no abandoneu el sender" estic convençut de que el que acabo de narrar és una mala idea  ::) ;D ;D
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Febrer 08, 2014, 09:29:31 am
Citar
Esperem a en Edrahil.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Nanook en Febrer 09, 2014, 03:26:42 pm
L'Edrahil reconeix la clariana. Proclama: Fa molt temps els meus companys elfs venien aquí en ocasions especials i de festa. Quedant-nos aquí honorem aquells temps on el bosc encara era segur. Aquest és un bon lloc per passar la nit.
Malgrat això, l'Edrahil s'asseu amb l'esquena recolzada a un arbre i observa atentament els voltant. Emperò, no pot evitar una certa sensació de relax i somieja amb aquelles èpoques passades de festa i alegria.

Citar
Resultat de la tirada: 12
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Febrer 09, 2014, 09:22:26 pm
Mentre en Ingund i n'Edrahil s'acomoden a la clariana al voltant d'on en Belg esgotat s'ha deixat caure per descansar, en Bald afluixa les corretges als ponis i treu provisions per menjar quelcom. Alhora, en Forlend i n'Arden, acompanyats pel fidel Norlim s'endinsen uns metres al bosc del llindar, per buscar llenya. No els hi costa gens trobar-ne, i de ben seca, perfecte per cremar. En Bald en acabat, va a ajudar als bosquetans a portar la llenya i rocs per delimitar el foc.

Tots junts finalment, mengeu al voltant del foc mentre en Bald narra experiències que ha viscut durant els seus viatges comercials recorrent amunt i avall el riu Ràpid.

Satisfets i amb el caliu de les flames i de la bona companyia, us comencen a pesar les hores caminades durant el jorn... En Belg ja fa estona que s'ha adormit amb en Norlim caragolat a l'esquena.

- - diu en Bald. - Ja és hora que descansem, que demà ens espera una altre dura caminada. A qui li toca fer el primer torn de guaita? -
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Febrer 09, 2014, 10:27:42 pm
Jo mateix, si a tots us sembla bé. Encara no m'ha agafat el son. A qui desperto després?
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Febrer 10, 2014, 08:57:47 am
A mi mateix di n'Arden. Acostumo a tenir el son lleuger, no com el soca del meu cosí!

En Forlend fa una pantomima d'indgnació, però de seguida accepta ser el darrer a fer torn de guardia. Llevar-se d'hora no li importa, però si que és bastant soca mente dorm!
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Nanook en Febrer 11, 2014, 08:10:41 pm
"Companys, no tinc cap prejudici respecte les capacitats d'observació dels de la vostra raça, però la penombra és terreny elf. Les vostres capacitats seran molt més ben aprofitades de dia que no de nit. Aprofiteu per descansar ara que podeu, els vostres cossos ho necessiten més el meu i a més a més, jo estic acostumat al camí i de ben segur que no se m'està fent tan pesat com a vosaltres." Diu l'Edrahil amb un posat seriós. Ara es relaxa. "A més a més, algunes nits fins i tot tinc el privilegi de la companyia d'en Norlim. M'explica unes coses...  "
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Febrer 12, 2014, 06:47:25 pm
Citar
Així què? Com quedem?  ;D
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Febrer 12, 2014, 08:33:12 pm
"Companys, no tinc cap prejudici respecte les capacitats d'observació dels de la vostra raça, però la penombra és terreny elf. Les vostres capacitats seran molt més ben aprofitades de dia que no de nit. Aprofiteu per descansar ara que podeu, els vostres cossos ho necessiten més el meu i a més a més, jo estic acostumat al camí i de ben segur que no se m'està fent tan pesat com a vosaltres." Diu l'Edrahil amb un posat seriós. Ara es relaxa. "A més a més, algunes nits fins i tot tinc el privilegi de la companyia d'en Norlim. M'explica unes coses...  "

Molt bé, doncs, tu mateix! Però no facis com l'última vegada que vas confondre els meus roncs amb l'atac d'un troll. Ja saps que un beòrnida si no ronca no és beòrnida!

L'Ingund aprofita una soca per improvisar un coixí i es fot a clapar.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Febrer 12, 2014, 09:14:06 pm
En Forlend es mira el gos divertit i una mica sorprès (i una mica inquiet, tot i que no ho deixa veure).
Mira en Norlim! Amb la cridòria que sempre fa quan està amb altres gossos ja deia jo que era un xerrameca reprimit. Bé, us deixo parlant de les vostres coses doncs. Desperteu-nos a mi o l'Arden si fa falta un canvi de torn en algun moment.

A continuació prepara la seva flassada i s'ajeu a l'herba, prop del foc.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Febrer 13, 2014, 10:38:07 pm
- Bé doncs - diu en Bald tot posant un tió al foc per tal de mantenir-lo viu. - Bona nit tingueu. Descanseu i agafeu forces per demà - i tot seguit s'acomoda a prop del foc, tot abrigant-se per combatre la frescor de la nit.

A la fi, quan tot es queda en silenci, i tan sols se sent el crepitejar de les flames, us venç el cansament ràpidament i caieu en un profund somni.

Pasen un parell d'hores, i en Edrahil sent com algú s'està aixecant. És en Bald. - Quins malsons més horrorosos que he tingut - diu aixecant-se i dirigint-se al llindar del bosc per fer un riu. De camí li pregunta al guaita en veu baixa: - Què, com ho portes? -

Citar
Edrahil, fes si us plau una prova d'Alerta.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Febrer 14, 2014, 08:29:20 pm
Com a experiencia personal, jo m'he trobat que és millor que les tirades de percepció passiva o alerta les faci el Master. Els jugadors tendeixen a posar-se alerta encara que fallin estrepitosament, i a actuar com si haguessin superat la tirada, en molts casos. Es po aprofitar per fer que els jugadors facin l'idiota amb tirades d'alerta en moments on no passa absolutament res xDD però en general tendeixo a preferir l'altra opció. (anada de pinça de l'avi Elmoth: OFF)
Ho dic per si en Porovma vol fer la tirada ell mareix i dir-nos que passa....[/quote]
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Nanook en Febrer 14, 2014, 08:49:59 pm
"Bona nit, Bald." L'Edrahil es queda sol amb els sorolls del bosc. Quan s'aixeca en bald el foc ja no crema amb la força d'abans i les brases il·luminen la clariana amb una llum rogenca. "Les guardies mai son avorrides. Passen un munt de coses al nostre voltant a les qual normalment no parem atenció.. Malsons, dius? No em molestaria sentir-ne els detalls, si a tu no et molesta explicar-me'ls.

Citar
Tirada d'alerta: 8. Gasto un punt d'esperança. Total: 15.
Elmoth, si bé és cert que és difícil que el metajoc no influeixi en com interpretem els personatges, pensa que pel tema de l'esperança convé que les tirades les fem nosaltres... Tot i això, a mi no em molesta si les fa el master i a nivell interpretatiu estic d'acord que potser és millor i tot.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Febrer 14, 2014, 10:04:14 pm
Com a experiencia personal, jo m'he trobat que és millor que les tirades de percepció passiva o alerta les faci el Master. Els jugadors tendeixen a posar-se alerta encara que fallin estrepitosament, i a actuar com si haguessin superat la tirada, en molts casos. Es po aprofitar per fer que els jugadors facin l'idiota amb tirades d'alerta en moments on no passa absolutament res xDD però en general tendeixo a preferir l'altra opció. (anada de pinça de l'avi Elmoth: OFF)
Ho dic per si en Porovma vol fer la tirada ell mareix i dir-nos que passa....


Citar
S'agraeix la teva aportació Elmoth, però tranquil, que ja està tot previst. Ja ho veuràs... I efectivament com diu en Nanook, és necessari que sigueu els jugadors els que realitzeu les tirades per tal de si ho creieu esqueien, consumiu punts d'esperança.  ;)
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Febrer 20, 2014, 10:03:36 am
Citar
Sabem alguna cosa d'en Porovma?
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Nanook en Febrer 22, 2014, 07:48:54 pm
Citar
Jo no. Quan torni seguirem  :)
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Febrer 22, 2014, 09:52:37 pm
- Detalls? Fa dies que en tinc de malsons, avui però, han sigut realment angoixosos... - diu en Bald apropant-se al llindar del bosc no gaire lluny d'on n'Edrahil jau vigilant. S'endinsa una mica entre els arbres, i comença a orinar tranquil·lament.

De cop i volta, una remor arriba d'entre els arbres que hi ha just davant d'en Edrahil. Però instants després, tota sensació d'alarma s'esvaeix en aparèixer d'entre uns arbustos una llebre, que ràpidament s'amaga i torna a desaparèixer entre el fullam.

En quan n'Edrahil torna a parar atenció a l'home de bard, a cau d'ull és a temps de veure com en Bald, amb el seu got de fusta està bevent aigua del rierol que recorre el prat. Al moment li canvia el rostre completament, deixa caure el got a terra, i amb ulls totalment desorbitats i cara d'estupefacció agafa una branca que troba a terra i empunyant-la comença a cridar en direcció a la foguera on tots hi resteu descansant.

- Qui sou?!?! On sóc?!?! On...?!?! Hi ha foc sota la muntanya! Aquells forassenyats han despertat al drac! Haig de trobar a la Halla...! Jo... M'heu segrestat! Rufians! On està en Belg? Què li heu fet? -.

Tots els que estàveu adormits desperteu amb els crits d'en Bald que visiblement alterat us amenaça amb la branca que duu a les mans.

En Belg es posa en peu sorprès, i mirant al seu pare li crida; - Pare! Què feu? Què us passa? -.

- Pare??? - respon en Bald. - Jo no sóc el teu pare. On és en Belg??? Què li heu fet?!?! -.
Als ulls d'en Bald no hi podeu percebre ni una guspira de reconeixement en vers el seu fill. En Belg espentat somiqueja incrèdul i mig adormit encara.

Citar
Podeu si voleu fer una prova de Perspicàcia.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Febrer 23, 2014, 01:29:06 am
Citar
Tirada de perspicàcia: S 9(1)  :-\
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Febrer 23, 2014, 12:11:57 pm
Citar
Tirada de perspicàcia forlend: 6

Tirada de perspicàcia Arden: 3
Els dos bosqueans es miren el mercader amb cara d'estupefacció. No entenen res de res. Veient l actitud del bardià surten del seus envolcalls per dormir i adopten una actitud conciliadora, tot i que alerta de que no els caigui una garrotada.

En norlim encara entén menys la situació. Sap que el mercader és un amic, i suposa que tot deu ser un joc. Mou la cua, fa un lladruc curt i mira en forlend per saber què ha de fer ara.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Nanook en Febrer 24, 2014, 04:50:20 pm
L'Edrahil observa la metamorfosi d'en Bald. Els somnis i ara això. És evident que el mal s'ha introduït dins seu, a poc a poc però constantment.
Nois! Ha passat davant nostre i no ens n'hem adonat. La foscor s'ha apoderat d'ell. Ja no hi ha res a fer! Vigileu la seva cria, no sabem si ella també està infectada!

Citar
Perspicàcia: 4 (S) Espero el resultat de la tirada de perspicàcia per acabar de relatar les  accions de l'elf (després d'un sauron no sé que pot haver arribat a percebre!)

Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Febrer 25, 2014, 09:27:15 am
En Norlim s'apropa bordant frenèticament a en Bald. Aquest comença a fer cops a l'aire per tal de foragitar-lo i per a que no us apropeu més a ell.

- Ni un pas més, rufians! - crida clarament espantat.

En Belg es deixa caure de genolls d'impotència i comença a plorar.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Febrer 25, 2014, 11:32:31 am
En Forlend aixeca les mans per mostrar la seva falta de voluntat violenta i fa un gest als altres per a que no es mostrin violents.

Si volguessim fer-te mal no creus que ja ho haguessim fet? Miran's: tenim armes i obviament sabem fer.les servir. No creus que si som amb tu però no t'hem fet res de res potser és que som amics teus? No sé que t'ha passat, però ens vas contractar per portar-te del saló dels elfs a l'oest del bosc llobregós. Tu ets en Bald, jo sóc en Forlend, aquest d'aquí és el meu cosí Arden i aquell d'allà és un elf del bosc anomenat Edrahil. El gos que et borda és meu i es diu Norlim. No volem fer-te mal, i treballem per tu. Si vols i et fa sentir més tranquil et donarem un arma ara mateix. Pensa amb calma què et pot estar passant. Et volem ajudar.

Citar
Tirada de persuadir 9. Gasto un punt d'Esperança per arribar a 16.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Febrer 25, 2014, 12:18:41 pm
En Bald et mira amb rostre d'estupefacció, sembla no entendre res. Amb les teves paraules sembla tranquil·litzar-se una mica, ja que deixa caure la branca a terra... però segons més tard gira cua i amb un parell de gambades s'endinsa al bosc i fuig corrent de vosaltres.

- Pareeeeee! - crida en Belg, que no sap què fer.

En Norlim segueix a en Bald fins al llindar del bosc, i allí es queda, bordant en direcció a les profunditats del bosc i dirigint de tant en tant mirades inquietes a en Forlen.

Citar
La situació és la següent: Us trobeu allà on veu acampar, enmig de una clariana, que segons n'Edrahil és un antic saló de festes del rei Elf. És negra nit, i en Bald embogit acaba de sortir corrent en direcció a les profunditats del bosc. En Belg encara esta al terra, plorant. I els quatre ponis carregats amb totes les mercaderies d'en Belg es mouen inquiets degut als darrers esdeveniments. 

Com actueu?
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Febrer 26, 2014, 02:50:18 pm
No pateixis, nano! El tornaré sa i estalvi.

Tot agafant destral i escut l'Ingund es llança darrera en Bald.

Citar
Faig tirada d'Athletics, per si cal i per avançar feina: 15(1)
Gastaré esperança si ho necessito. Pujaria a 25
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Febrer 26, 2014, 11:03:57 pm
Quan veu que l'Ingund s'atansa, en Norlim surt disparat darrera en Bald. En Forlend recull ràpidament les seves armes i es llença darrera d'en Ingund i el seu gos mentre el seu cosí, més caut, es queda amb el nen i els ponis.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Nanook en Març 02, 2014, 10:48:53 am
"Som-hi nois! Hem de caçar-lo! És un esbirro del mal i si el deixem fugir delatarà la nostra posició!"
Crida l'Edrahil fora de si agafant d'una revolada l'arc i les fletxes.
"Ens hem d'oblidar que abans era amic nostre. No sabem si ens estava enganyant, cacem aquesta rata!" I abans de desaparèixer en la boscúria darrere els seus dos companys fa un recordatori a l'Arden. "Vigila de prop el nen, Arden. Pensa que és fill del seu pare..!"
L'excitació malaltissa de l'Elf contrasta amb el posat seriós i greu que presenta normalment. Però ai, hi ha coses que et toquen la fibra.

Citar
L'edrahil sembla posseït (no tant com en bald, però déu n'hi do). Aquestes coses a ell li escalfen molt la sang. Així doncs, dispararà a discreció a tot el que intenti fugir i no siguin els seus dos companys.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Març 02, 2014, 12:58:06 pm
L'Arlend mira com desapareix l'elf amb posat seriós amb la destral a la mà. "Realment el poble de les estrelles és ben estrany", pensa per a ell mateix. No entén la reacció de l'elf. Somriu a en Belg i li fa un gest de restar importància.

"No li facis ni cas, Belg. L'Ingund i en Forlend segur que el portaran de tornada sa i estalvi. Vine, ajuda'm a assegurar que els ponis estan ben fermats i a animar el foc. Cal que estiguem preparats per quan tornin, que segur que venen cansats!"

I cal que estiguem preparats per si passa alguna cosa mentrestant, pensa per a ell mateix.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Març 04, 2014, 11:16:11 pm
En Belg, s'aixeca, i somicant encara, córrer a tibar de les regnes dels ponis que inquiets comencen a bellugar-se a un costat i a l'altre.

Els tres, comenceu a endinsar-vos al bosc. Tot just heu pogut veure a en Bald com es perdia en les tenebres; tenebres que cada vegada us envolten més. Pràcticament no s'hi veu res...

Citar
Què feu? Voleu seguir en total obscuritat?
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Març 04, 2014, 11:36:21 pm
En Forlend crida en Norlim "Norlim! Aqui!". Mentre el gos torna (que es fa pregar una mica) torna corrents al campament i crida el seu cosí. "Arden! Necessitem torxes!" L'Arden li llença un trio de fustes amb tela embreada a la punta i li atansa una branca del foc. Quan el gos torna corrents una de les torxes i la branca encesa brillen amb força a les mans dels perseguidors.

Busca Norlim, busca!

Citar
Tirada de Caçar per seguir el rastre. En Norlim fa que pugi tirar el dau de gandalf 2 cops.
Resultat: 16+ 1 tengwar.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Març 05, 2014, 12:46:28 am
Ara que tenim llum, fixem-nos on en Bald ha anat trencant les branques. No pot ser gaire lluny.
A veure si topa contra un arbre i s'està quiet d'una punyetera vegada!


Citar
També faré la tirada de caçar (tinc el diploma oficial de caçador del grup  8) )
resultat: 13
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Nanook en Març 06, 2014, 09:45:51 pm
L'Edrahil segueix els dos humans que penetren ràpidament en la boscúria. Segueix endavant ràpidament esquivant branques i apartant fulles i sotabosc quan de cop se'ls troba de cara. Torxes? No és una mala idea... Però l'Edrahil es fia dels seus sentits èlfics i segueix endavant en la fosca endut per l'emoció de la persecució. No ha fet ni deu passes sol (o potser han set algunes més...) que li torna la calma. Al seu voltant, el vent i els sorolls de la natura. Al bosc, de nit, fora del camí... Murmura. Això està malament, està malament. Se li ericen els pels i un calfred li recorre l'espinada. Segueix endavant, però a un pas molt més cautelós i es posa alerta, tot esperant els seus companys.

Citar
Tirada d'alerta: 24 (2)(sí, sí, 24!)
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Març 08, 2014, 12:12:26 pm
Amb la llum de les torxes, inicieu la persecució d'en Bald. La veritat és que no us costa gents seguir el seu rastre, malgrat la espessa vegetació; al trepitjar el rierol en sortir corrents i gràcies al fangós terreny dels voltants, ha anat deixant unes petjades tan grans que fins i tot un nan cec podria seguir-li el rastre. Tot i això, porteu el que us semblen hores seguint els seus passos, i certament l'albada d'un nou jorn comença a albirar-se entre les retorçades branques dels arbres que us envolten. El rastre us ha anat endinsant més i més en les profunditats del bosc i de sobte, enmig del no-res, el rastre desapareix totalment...

En Norlim borda inquiet i remenant la cua, podeu veure com està ensumant brins de teranyina que pengen d'arbres propers.

Citar
Realitzeu si us plau tots, una prova de Endevinalles. I si ho voleu, de Cercar.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Març 08, 2014, 02:08:26 pm
Citar
Opto per la de Cercar: 6

I ara on s'ha fotut aquest!
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Març 08, 2014, 05:34:24 pm
Citar
hi ha larques de que hagi caigut a terra o nomes teranyines esfilagarsades?

12 per mi d'endevinalles. No sembla molt dificil assumir que l'han capturat les aranyes per això, no?

En forlend sembla preocupat.
Sembla que les aranyes de mirkwood podrien haver-lo capturat.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Nanook en Març 10, 2014, 10:07:13 am
Això sembla, el bosc està farcit de cuques...
Malgrat això, hem de trobar-lo. Cal entendre per què ha actuat així.


Citar
Tirada d'endevindalles: 2
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Març 10, 2014, 10:43:41 am
Citar
Realment som uns cracs dels daus  ;D ;D No aniria amb vosaltres a un casino ni borratxo. Bé, borratxo potser si, però suposo que no esperaria guanyar! ::)
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Març 11, 2014, 08:05:42 pm
Citar
Ambientació: http://www.youtube.com/watch?v=dFe5HPi6Lkw (http://www.youtube.com/watch?v=dFe5HPi6Lkw)

De sobte el rastre d'en Bald sembla haver desaparegut. No trobeu més que alguns branquillons trencats amb restes de teranyines. En Norlim però, borda inquiet en una direcció, i sembla haver trobat algun rastre... Ràpidament es perd entre uns arbusts. Al separar-los, la claror del nou dia us envaeix, i podeu albirar una altre clariana, on un castell s'alça en un pujol entre el mar de grans arbres; qui sap si foren els elfs o els homes els que varen construir-lo, però ara roman totalment en ruïnes. No hi queden en peu ni murs defensius, ni edificis exteriors; tot el que queda és una solitària torre rodona, i part del que antigament devia ser el baluard. Aquest s'ha esquerdat, i esfondrat cap endins, deixant tant sols una cantonada en forma de 'L'. A més, tant la torre com el mur, estan coberts per una densa massa de teranyines i brins de les mateixes s'estenen entre la torre i el mur.

Penjant de la part alta del mur, podeu veure-hi una massa de teranyines que es mou. D'aquesta massa us arriba una remor constant.

A primera vista no podeu veure cap senyal de la presència d'aranyes, però realment hi ha una gran quantitat de llocs on podrien amagar-se d'ulls curiosos.

Citar
Què feu?
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Març 13, 2014, 06:38:32 pm
L'Ingund comença a avançar cap el mur amb la destral bellugant-se nerviosa en la seva mà, com si fos ben viva.

Cal anar-hi!
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Març 13, 2014, 06:50:42 pm
Citar
Podries descriure una mica més el castell?

Comentaris i preguntes:
1. Son unes runes, i per tant el terra és escabrós, suposo.
2. Hi ha amagatalls per tot arreu des d'on ens poden emboscar?
3. A quina alçada es troba el bulto? S'hi pot accedir des de sota, diguem posant-nos de puntetes o un sobre les espatlles d'un altre per tallar el capoll per sota amb una daga i que en bald pugui sortir?
4. Si la resposta anterior és negativa, hi ha alguna manera d'accedir on és el bulto que sembla ser en Bald per alliberar-lo? Que no sigui escalant les teranyines (això últim acostuma a ser Mala Idea (TM))

En Forlend es penja l'escut a l'esquena pe tenir més mobilitat i intenta girar al voltant del baluard per veure si veu les males pècores de les aranyes per algun lloc. No li agrada gens: té una pinta total d'emboscada...
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Març 13, 2014, 07:11:43 pm
Citar
Podries descriure una mica més el castell?

Comentaris i preguntes:
1. Son unes runes, i per tant el terra és escabrós, suposo.

Efectivament, el terra està ple de runa i per tant, com bé dius, és totalment escabrós

2. Hi ha amagatalls per tot arreu des d'on ens poden emboscar?

Entre les runes hi ha molts llocs on amagar-se d'ulls curiosos.

3. A quina alçada es troba el bulto? S'hi pot accedir des de sota, diguem posant-nos de puntetes o un sobre les espatlles d'un altre per tallar el capoll per sota amb una daga i que en Bald pugui sortir?

El mur fa aproximadament uns 9 metres d'alçada, així que la teva idea de fer-ho a espatlles d'algú és totalment inviable. El "capoll" està més o menys a la mateixa alçada.

4. Si la resposta anterior és negativa, hi ha alguna manera d'accedir on és el bulto que sembla ser en Bald per alliberar-lo? Que no sigui escalant les teranyines (això últim acostuma a ser Mala Idea (TM))

Pel moment sembla que tan sols teniu dues opcions per tal d'arribar a la part alta del mur. Una és escalant-lo pels trossos on no hi ha teranyines. O bé, la torre. Que des de la vostre perspectiva, sembla estar prou intacta.

Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Nanook en Març 14, 2014, 11:06:34 pm
"Ingund!" S'exclama l'Edrahil procurant no alçar gaire la veu al veure que el seu company s'avança. "Crec que fora bona idea avisar l'Arden del que està passant abans de seguir endavant. Si hi ha problemes, una espasa més pot ser determinant. Tenim temps, encara no se'l menjaran, és de dia i haurien d'estar més inactives... " Diu l'Edrahil amb profunda calma, però si hom s'entreté a contemplar-lo no podrà evitar notar com la seva mà dreta agafa amb força l'arc, com l'esquerra tremola per la tensió de la corda al col·locar-hi la fletxa i com els seus ulls no es desvien ni un moment dels racons foscos on d'un moment o altre pot aparèixer l'amenaça.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Març 15, 2014, 02:18:31 pm
Citar
Què feu, doncs?
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Març 16, 2014, 07:05:28 pm
L'Ingund continua avançant cap a la torre per buscar la manera de rescatar en Bald (si és que el munt de teranyines que remuga és ell).
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Març 17, 2014, 09:59:40 am
En Forlend deixa l'escut contra la soca d'un arbre al costat del punt on han entrat a la clariana i segueix l'Ingund, procurant desviar-se una mica de la direcció del beòrnida per veure més racons i cobrir més àrea, a veure si poden evitar una emboscada. No té gens clar que anar directe a per el penjoll de teranyina sigui una bona idea, però si el beòrnida hi va tan directe se l'haurà de cobrir.

Citar
Hi ha comunicació entre la torre i la cantonada del castell? pel que ha comentat en Porovma això sembla, però com és aquesta comunicació? És el mateix conjunt de pedres o és la xarxa de teranyines el que les uneix. Si és això segon, em sembla que tindrem un tast bastant gros del sistema de combat...

En Forlend fa un gest de desperació cap a l'elf i ho intenta ell. Crida xiuxiuejant el beòrnida.
Ingund! No ens atabalem! Si destorbem les teranyies de ben segur que vindran les aranyes, i per la quantitat de teranyines que n'hi ha n'hi deu haver una bona pila! Millor actuar amb cautela.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Març 18, 2014, 09:17:40 pm
Citar
Nanook, n'Edrahil va a buscar l'Arden?
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Nanook en Març 19, 2014, 02:29:25 pm
L'Edrahil observa amb frustració com l'Ingund fa cas omís de les seves paraules. L'Edrahil pensa que l'espècie humana no para de decebre'l. Primer en Bald i ara això. S'han begut tots l'enteniment? Però ara ja no serveix de res anar a cercar l'Arden. Quan arribessin ves a saber què hauria passat. No, la decisió, malgrat que no la que ell prefereix, està presa.

L'Edrahil avança a uns quants passos darrere en Forlend, tot assegurant-se que res els sorprèn per darrere.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Març 20, 2014, 11:16:52 am
N'Ingund avança amb pas ferm, premen fort la destral entre les seves mans, parant atenció a tot el que l'envolta. Mirant cada racó per tal d'anticipar-se a qualsevol perill que pugui assetjar-lo. Intenta no fer cap mena de soroll que pugui pertorbar la inòpia de sons que regne entre les velles ruïnes. Tasca del tot infructuosa, degut a la pila de pedres que hi ha per tot. En apropar-se més a la torre, pot veure clarament com l'escala, que en espiral puja fins amunt, sembla totalment intacta.

Seguit de ben a prop per en Forlend, que dibuixant una subtil paràbola, vigila les esquenes del beòrnida. S'atansa més en direcció al mur, el qual comprova que és perfectament escalable, malgrat que segurament, serà una tasca feixuga.

En acabat n'Edrahil, vigilant la rereguarda del grup, llença mirades de preocupació arreu.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Març 20, 2014, 02:03:52 pm
Citar
Hi ha cap indicació d'aranyes per les immediacions? Em sembla recordar que les aranyes estan molt menys actives durant el dia, però bé que han capturat en Bald, o sigui que m'espero una emboscada en tota regla...

En forlend segueix el beórnida mirant al voltant. maleït sia, segur que això acabarà malament...

Ingund! Espera coi! Que segur que hi ha d'haver aranyes per aqui. Anem amb compte. Una mica de calma abans de fer res agosarat!
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Març 20, 2014, 02:13:19 pm
Hem d'actuar! El temps passa i la vida d'en Bald corre perill. No podem encantar-nos!
Em veig amb cor de pujar aquest mur, però potser és millor anar per l'escala. Jo hi donaria un cop d'ull. Què hi dieu?

Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Nanook en Març 20, 2014, 10:16:10 pm
Millor per l'escala. Segur que elles escalen millor que nosaltres. Algú ha de vigilar la porta i l'altre que m'acompanyi cap amunt. L'haurem de transportar i serà més fàcil entre dos. Si hi ha problemes, des de dalt podré ser útil amb l'arc, però aquí baix no sé si m'hi podré encarar.

L'Edrahil s'encamina apressadament cap a les escales, amb tots els sentits alerta, els nervis a flor de pell i el bategar del seu cor a les orelles.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Març 20, 2014, 10:39:12 pm
En Forlend fa que "no" amb el cap, pero es ressigna a la sang calenta dels seus companys. Sap que les aranyes són perilloses, i si han deixar una víctima tan òbvia no seran lluny. Bé, al menys en una porta no podran atacar-lo massa aranyes alhora...

Ja vigilaré jo la porta doncs. A veure si podeu despenjar en Bald. Intenteu no moure la teranyina quan ho feu, o estic segur de que vindran més aranyes!

En Forlend fa una volta ràpida a la torre abans de posar-se a fer guarda a la porta de la mateixa. Procura mirar amunt també, bno fos cas que les aranyes s'estiguessin amagant a la paret exterior de la torre. Es manté atent al que pugui detectar en Norlim, que de moment es mostra intranquil  donada la situació tot i que no ha atacat cap matoll ni res per l'estil. Sap que són de cacera i no borda ni fa soroll mentre es mou per la clariana.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Març 22, 2014, 08:56:40 pm
Si res ho impedeix l'Ingund entra a la torre per començar a pujar l'escala...
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Març 25, 2014, 07:43:09 pm
Creueu lentament el portal de la torre, i les escales, que semblen del tot intactes malgrat el pas del temps, pugen amunt en espiral. Comenceu a ascendir poc a poc, atents a qualsevol so o moviment. En donar dues voltes completes, arribeu al cap de munt de la torre. El portal connecta directament amb el mur; mur que està abundantment cobert de teranyines. I des de allà dalt, podeu veure com a l'altre costat del mur dotzenes d'aranyes dormiten als nombrosos caus de teranyina que hi ha arreu.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Març 25, 2014, 07:45:46 pm
En Forlen mentrestant, seguit pel fidel Norlim, rodeja silenciosament la part esquerre de la torre, i entre la espessa vegetació i grans quantitats de teranyina, veu el que sembla un immens cau d'aranyes...
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Març 26, 2014, 10:02:02 pm
Citar
Veiem clar ara si en Bald és dins el capoll?
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Març 27, 2014, 12:24:41 am
Citar
Bé, aranyes per parar un tren a tots dos costats. Estarem rodejats quan comenci el ball de bastons.  ::) :P

Per la zona hi ha fusta seca apte per fer una foguera?

En Forlend torna cap a la porta de la torre i se la mira bé. Potser fent una defensa de la porta de la torre tindrien una opció si eviten que els ataquin massa des de dalt... Sacseja el cap. No! Una defensa no és efectiva! Cal atacar. Però cal fer-ho amb les eines adequades.

En Forlend encara porta una torxa a la mà (l'altre torxa encesa em sembla que la té el beòrnida). S'apropa a l'elf i li atansa una de les torxes que té per encendre.

Allà darrera hi ha tot un catau de borinots de 8 potes. A la que hi hagi un problema, mirem de cala-hi foc. Es liarà parda, però em sembla que és la nostra millor opció per a que no ens superin de llarg.

Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Març 27, 2014, 10:18:15 am
Citar
Veiem clar ara si en Bald és dins el capoll?

Citar
Veure'l no el podeu veure. Però ara sentiu amb total claredat que els sons que provenen del capoll son crits humans, ofegats per les espesses teranyines.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Nanook en Març 27, 2014, 10:27:16 am
Calar-hi foc... L'edrahil reflexiona uns instant. Entesos. Però son les teranyines bon combustible? Aviat es resoldrà el misteri.
Mentrestant les aranyes en suspensió, aranyes com mortes, aranyes adormides amb potes llargues i peludes... I aquella la pudor... D'aranya o de menjar d'aranya? Per Ilúvatar, està conscient!! Això complica les coses. Ves a saber si estarà agressiu quan surti d'aquí.

Citar
A quina distància estem del capoll? Hi ha alguna manera de seccionar-lo de la resta de teranyines o està enganxat per tot arreu? Està prou aprop com per que un l'abraci i l'altre talli els lligams?

Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Març 27, 2014, 10:31:25 am
Citar
A quina distància estem del capoll? Hi ha alguna manera de seccionar-lo de la resta de teranyines o està enganxat per tot arreu? Està prou aprop com per que un l'abraci i l'altre talli els lligams?

Citar
Esteu aproximadament a uns 6 metres de distància. I el capoll està penjat del mur des de dalt.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Març 27, 2014, 12:08:12 pm
Citar
Segons Sant Google les teranyijnes són com un accelerant: capten foc molt de pressa i cremen encara més de pressa. Les partícules de vegetació i pols que han capturat són molt inflamables, o sigui que calar foc a una munió de teranyines crea un infern en pocs segons.

Potser calar-hi foc mentre hi som a prop ens farà correr....
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Març 28, 2014, 09:38:28 pm
Citar
Bé, com procediu?
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Març 28, 2014, 10:11:24 pm
L'Ingund xiuxiueja:
Algú ha portat una corda? Si la lliguem al capoll i aconseguim baixar-ho fins al terra ens endurem en Bald sense fer massa soroll. O això espero.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Abril 01, 2014, 10:10:20 am
Citar
I els altres?
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Abril 01, 2014, 04:37:28 pm
Citar
A tot això, a quina distància som del campament?

En Forlend fa que no amb el cap. No porta cap corda. Sortir a corre cuita no facilita aquest tipus d'equipament.

Potser en podríem anar a buscar una. Fer les coses amb cura pot ser una bona idea. Si triguem gaire hauríem de procurar tenir teies a mà, que darrera la torre hi ha tot un niu ple de bèsties de moltes potes.

Xavi
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Abril 01, 2014, 06:13:39 pm
Hi pots anar tu, Forlend? I portar més torxes també. Amb l'Edrahil vigilarem que no li passi res a en Bald.

Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Abril 01, 2014, 07:41:37 pm
En Forlend mira neguitós al voltant i els seus companys. El seu sentit de la responsabilitat es debat entre protegir els seus companys ara o fer el que necessita el grup. Decidint-se, afirma amb el cap i surt corrents cap al campament a,mb en Norlim als talons. Espera que no facin cap bajanada mentre és fora.

Citar
Tirada d'Atletisme, per si cal: 14
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Nanook en Abril 02, 2014, 07:29:29 pm
L'Edrahil es repenja al mur de pedra i observa l'entorn, sota seu. En Forlend, seguit per en Norlim, desapareixen entre els arbres. Sospira.

Ho veus Ingund? Veus el bosc? És un bosc malalt. La gent abandona les cases. Les que queden en peu, es converteixen en nius de bèsties. Aquesta torre plena d'aranyes amb un dels nostres a punt de ser devorat... No podria ser més simbòlic. Suposo que se'l menjaran quan es pongui el sol. Quan se'ns menjaran, a nosaltres? S'està ponent el sol pels fills d'Ilúvatar?

Citar
Corre, Forlend, corre!

Perdoneu per la baixa freqüència de missatges. Estic d'examens i tinc el cap a un altre lloc. A partir de la setmana que ve ja ho tindré millor!
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Abril 02, 2014, 09:03:06 pm
No diguis això home! Ho tenim pelut però ens en sortirem. Ja ho veuràs!
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Abril 08, 2014, 10:50:01 pm
En Forlen s'endinsa al bosc a corra-cuita, intentant discernir el camí que els ha portat a trobar les ruïnes i l'immens catau d'aranyes. En Norlim sorprès, al principi corra a remolc d'en Forlen, però instants més tard, es posa al capdavant corrent i ensumant l'aire.

Citar
Elmoth, si us plau, fes una prova d'Endevinalles.

Mentrestant, n'Ingund i n'Edrahil, contemplen des de dalt de la torre com una de les aranyes amb una celeritat que podria enganyar als ulls més vius, s'apropa a l'entrada del seu cau de teranyina, amb les grans i peludes potes sortint i palpant lleugerament l'extens circuit de teranyines que hi ha arreu...

Citar
Feu ambdós, si us plau, una prova d'Alerta.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Abril 08, 2014, 11:23:48 pm
Citar
13
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Abril 09, 2014, 08:12:10 am
Citar
runa de gandalf +3. Èxit simple directe segons el programa.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Nanook en Abril 09, 2014, 06:34:03 pm
Citar
13. Gasto un punt d'esperança. Total: 20.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Juny 16, 2014, 11:54:03 am
La immensa aranya palpa durant uns breus instants i tot seguit es queda totalment immòbil a l'entrada del seu cau... l'elf però, pot percebre com la gran xarxa de teranyines es belluga molt subtilment...

En Forlen es perd veloçment dins del frondós bosc amb urgència degut a la situació. Malgrat les presses, i sobretot degut a la necessitat, para l'atenció en unes fortes i robustes lianes que pengen entre dos grans roures.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Juny 16, 2014, 01:29:44 pm
Citar
Doncs com a jugador no tinc NPI de què volen dir aquestes lianes tot i haver passat la tirada d'Endevinalles  ;D És com les aranyes han capturat en Bald? Tota la zona es "territori spider"?

En Forlend segueix corrent. Les lianes són un punt important, però ara mateix el que necessiten és que l'Arden sigui amb la resta de lluitadors, que això de les aranyes pinta magre. Es dirigeix ràpidament cap al campament amb la intenció de cridar el seu cosí així que sigui prou a prop.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Porovma en Juny 16, 2014, 03:55:49 pm
Citar
En Forlend fa que no amb el cap. No porta cap corda. Sortir a corre cuita no facilita aquest tipus d'equipament.

Potser en podríem anar a buscar una. Fer les coses amb cura pot ser una bona idea. Si triguem gaire hauríem de procurar tenir teies a mà, que darrera la torre hi ha tot un niu ple de bèsties de moltes potes.

Citar
Les lianes poden servir perfectament per fer la mateixa funció que les cordes.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Juny 16, 2014, 05:23:06 pm
Citar
Right!
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Nanook en Juny 20, 2014, 10:37:52 am
La sang de l'elf es glaça quan nota l'imperceptible moviment de la teranyina. Pot ser el vent? Altre cop! No és el vent, hi ha algú que s'ha despertat. L'Edrahil fa el gest de silenci a l'Ingund i amb molta cura i lentitud procedeix a observar els seus voltants per veure si troba l'aranya que s'ha mogut. Nota la suor freda als seus braços i els nervis a flor de pell, només reconfortats pel tacte de l'arc i la fletxa que sosté amb força i determinació.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Esmaperdut en Juny 20, 2014, 01:30:28 pm
L'Ingund aguanta la respiració quan veu el gest de l'Edrahil.
Haurà sentit alguna cosa que se li ha escapat al beòrnida? O és una més de les estranyes cabòries de l'elf?
Tant de bo en Forlend no trigui gaire.
Títol: Re:CAPÍTOL I: NO ABANDONEU EL SENDER
Publicat per: Elmoth en Juny 21, 2014, 06:22:32 pm
En Forlend detura la seva carrera i s'atansa a les lianes. Intenta escalar i amb el ganivet tallar les lianes. Sempre li han agradat els roures: arbres robustos i amics dels bosquetans. Li costa una mica escalar el tronc però ho intenta amb ganes.

Citar
Tirada d'atletisme: 13. No sé si en tinc prou...
En una altra partida estic fent servir un mag especialitzat en roures i he desenvolupat una apreciació bastant alta per aquests arbres darrerament :)