Talpimon

Els fòrums => Talpimon => Missatge iniciat per: Gran Talp en Abril 17, 2017, 07:14:50 pm

Títol: Provant un nou tema pel fòrum
Publicat per: Gran Talp en Abril 17, 2017, 07:14:50 pm
Hola!

Aquests dies estic provant un nou tema pel fòrum Talpimon. És més modern i apte per a visualitzar-ho en tot tipus de plataformes. Sobretot està pensat per que s'adapti a les pantalles dels telèfons mòbils i tauletes. Aquest era un punt en contra de l'anterior tema del fòrum, cosa que feia que alguns usuaris tinguessin una experiència sub-optima del nostre fòrum de jocs de rol.

Espero que pugueu continuar sense entrebancs llegint i escrivint en aquest fòrum i estaré pendent, des de les profunditats de la talpera, de qualsevol comentari a favor o en contra del nou aspecte del vostre espai de rol a la xarxa.

Títol: Re:Provant un nou tema pel fòrum
Publicat per: Menecrates en Abril 18, 2017, 02:30:39 pm
Quin ensurt!  ::)

Ben bé que un s'acostuma a una estètica i quan he obert per primera vegada, tot i llegir que tot era on sempre, m'ha semblat que havia errat el link...

Bona feina Gran Talp!
Títol: Re:Provant un nou tema pel fòrum
Publicat per: JordiRPG en Abril 24, 2017, 02:06:13 pm
Uf! A mi m'ha passat el mateix. He estat uns dies desconnectat i quan he tornat m'he pensat que no es carregava bé.... Em costarà acostumar-m'he al nou tema, deu ser cosa de l'edat...  ;D ;D ;D En qualsevol cas, si facilita la lectura des del mòbil, endavant!